Muhabbit

Digital Currency Group İlk 10 Madencilik Havuzundan Biri Oldu!

Foundry’den beklenmedik bir atak geldi!

Digital Currency

Digital Currency Group’un tamamına sahip olduğu bir madencilik kuruluşu olan Foundry, dünyanın en büyük 10 BTC madencilik havuzlarından biri oldu.

Firmanın CEO’su Barry Silbert Salı günü, Foundry’nin yakında ilk beş madencilik havuzuna da gireceğini söyleyerek haberi duyurdu.

Yayın esnasında, BTC.com’dan alınan verilere göre Foundry’nin saniyede 2.74’lük bir hash oranı var. Bu arada madencilik havuzu, toplam küresel hash oranının %1.85’inden sorumlu.

İlk 10 Madencilik Havuzu

Haber, Silbert’in küresel Bitcoin madencilerinin Şubat ayından itibaren Foundyr havuzuna katılabileceklerini açıklamasından kısa bir süre sonra geldi. Ayrıca CEO, Foundry’nin “yakında ABD merkezli en büyük Bitcoin madencilik havuzu haline geleceğini” söyleyerek ABD’nin madencilik gücü hakkındaki iyimserliğini de belirtti.

Digital Currency Group tarafından Ağustos 2020’de resmi olarak kurulan Foundry, hash oranı açısından F2Pool ve Binance Pool gibi dünyanın en güçlü madencilik havuzlarından hala çok uzak. Bu arada Çin merkezli F2Pool, toplam hash oranının %18’ini oluşturan en büyük madencilik havuzu olarak yer almakta.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version