Muhabbit

DOGE Yatırımcılarından Elon Musk’a Dava Şoku!

DOGE yatırımcıları, Elon Musk’a kripto para piyasasında “insider trading” yaptığı iddialarıyla dava açtı.

DOGE yatırımcıları, Elon Musk’a kripto para piyasasında “insider trading” yaptığı iddialarıyla dava açtı. Twitter CEO’su Elon Musk her zaman olduğu gibi gündemde kalmayı başarıyor. Attığı her tweet ile gündem oluşturan Musk’a bu kez kripto para manipülasyonu yaptığı iddiasıyla ABD New York Güney Bölge Mahkemesi’nde 31 Mayıs 2023 tarihinde dava açıldı.

Bildiğiniz üzere Elon Musk Twitter üzerinde herhangi bir token paylaşmasıyla o token fiyatında ani yükselişler gözlemleniyor. Yatırımcılar ise Elon’ın bu hamlelerinin amacının “kripto para manipülasyonu” olduğunu ve Musk’ın bunu DOGE işlemlerinden kar elde etmek için kullandığını iddia etti. Musk Twitter’ı satın almasından kısa bir süre sonra Twitter’ın ünlü “mavi kuş” logosunu Dogecoin görseli ile değiştirmişti. Musk’ın bu hamlesi üzerine DOGE cephesinde büyük yükselişler gözlemlenmişti. Tüm bu olaylar sonrasında bazı yatırımcılar Musk’tan şikayetçi oldular. Yatırımcıların şikayetine göre Musk, Twitter’ın logosunu DOGE olarak değiştirerek DOGE’den büyük oranda kar elde etmeyi başardı.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version