Muhabbit

Dogecoin Fiyat Analizi 10.07.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Dogecoin’i inceliyoruz. DOGE grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

doge Fiyat Analizi 2

Merhabalar ben Draco. Fiyat analizi yazı dizimin bu akşamki bölümünde Dogecoin’i inceleyeceğiz. Son aylarda yaptığı inanılmaz yükselişlerle birlikte eski ve yeni tüm yatırımcıların dikkatini çekmişti. Ancak son zamanlarda kripto para piyasasına ayak uydurarak düşüşler yaşadı. Şimdi grafikteki son durumuna bakalım.

DOGE Fiyat 10 Temmuz 2021

FTX borsasındaki DOGEPERP kontratında son iki haftalık zaman dilimine baktığımızda en düşük 0,1950 dolar seviyesini en yüksek ise 0,27960 dolar seviyesini gördü. Şu an ise 0,2121 dolar seviyesinden işlem görmekte.

Doge Grafik 10 Temmuz 2021

Dogecoin DOGE fiyat grafiği 10.07.2021. 4 Saatlik grafik, veriler FTX borsasına aittir.

4 saatlik Dogecoin grafiği, fiyat verileri FTX borsasına aittir ve grafik Tradingview’den alınmıştır. Grafik logaritmiktir ve ölçümler logaritmik ayarlara göre yapılmıştır.

Doge Analiz 10 Temmuz 2021

Grafikteki yeşil alanlar destek ve direnç bölgeleri. Ancak grafiğin zaman dilimi büyük olduğu için iki bölge arasındaki fiyat farkı oldukça büyük olabiliyor. Bundan dolayı da bu bölgeleri genel durum değerlendirmesinde kullanabiliriz.

Grafikte düşen bir trend görmekteyiz. Trendin test sayısına baktığımızda ise gayet yeterli. Yani güvenebileceğimiz bir trend. Ancak şimdiden hedef filan vermemiz yanlış olacaktır. Çünkü bu tip trendlerde kırılma bölgesine göre hedef belirlenmeli.

Doge Yorum 10 Temmuz 2021

Dogecoin grafiğine baktığımda aslında olumlu bir grafik görüyorum. Bunun sebebi de şu, grafikte oldukça güzel bir trend var. Kırılmasıyla beraber hedefe gitme olasılığı yüksek olacaktır (trend eğimi ve test sayısı gibi faktörlerden dolayı). Haliyle elimizde bir fırsat ihtimali var şu an ve onun aktif olmasını bekliyoruz.

Daha fazla Dogecoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version