Muhabbit

DogeCoin, Bitcoin Cash’i Yerinden Etti!

Bitcoin Cash giderek gözden düşüyor, DOGE yükselmeye devam ediyor.

doge btcoim cash

DogeCoin yükselişine devam ediyor. Son birkaç haftadır pumplanmasıyla birçok kripto para yatırımcısının ilgisini çeken DogeCoin (DOGE), ilk 10 kripto para listesine giriş yaptı. Yapmasıyla birlikte de Bitcoin hard forkuyla piyasa hayatına başlayan kripto para birimi Bitcoin Cash’i (BCH) yerinden etti.

İlk 10 kripto para birimi (Muhabbit)

Muhabbit Market Cap için: Muhabbit Market Cap

Kripto para piyasalarında her an her şey olabilir. 7/24 uyumayan market, her an yeni bir kripto parayı göklere çıkarabilir veyahut dibe vurmasına yol açabilir. Belki de bunun en iyi ispatlarından biri DogeCoin. İnternet ortamında “meme” kültüründen ortaya çıkan DOGE, Elon Musk gibi tüm dünyayı etkileyen isimlerin desteğini aldı.

DogeCoin 6 aylık fiyat grafiği

Özellikle geçtiğimiz haftalarda Reddit üzerinde organize olan birtakım yatırımcıların da etkisiyle pumplanan DOGE, yaklaşık 2 hafta içerisinde ilk 10 kripto para içerisinde kendine bir yer edindi. Fiyatı 2021 yılı ile birlikte 10 centten 85 cente kadar çıkan DOGE, son 24 saatte ticaret hacmini %65 kadar artırdı. Piyasa değeri ise %16’lık bir artışla 10.024.420.185,86 doları buluyor.

Bitcoin Cash Gözden Düşmeye Devam Ediyor!

2017 yılında Bitcoin projelerinde yaşanan fikir ayrılıkları nedeniyle, Bitcoin hard fork’undan oluşan Bitcoin Cash, artık eskisi kadar “gözde” değil. Lider kripto para birimi Bitcoin’in rallisiyle birlikte neredeyse tüm altcoinlerin boğa sezonuna girdiği bu dönemde Bitcoin Cash fiyatı da yükseldi. Ancak bu yükseliş, ilk 10 kripto para sıralamasında kalmasını sağlayamadı.

Bitcoin Cash 6 aylık fiyat grafiği

Son 24 saat içerisinde %5’lik bir fiyat artışı yaşayan Bitcoin Cash’in ticaret hacminde de yaklaşık %5’lik bir düşüş mevcut. Bununla birlikte piyasa değeri %6’lık bir artışla 8.768.881.591,91 doları buluyor.

2021 yılı Ocak ayının ilk haftalarında ChainLink’e (LINK) sırasını kaptıran Bitcoin Cash, Şubat ayının ilk haftasında da Binance Coin’e (BNB) karşı bir mağlubiyet yaşamıştı. Şubat ayının ikinci haftasının ilk günü ise son dönemde yükselişte olan DogeCoin’e (DOGE) karşı kaybetmesiyle ilk 10 kripto para arasındaki yerini kaybetti.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version