Muhabbit

Dogecoin DOGE Fiyat Analizi 19.05.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Dogecoin’i inceliyoruz. DOGE grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

dogecoin fiyat analizi 4

Bu akşamki fiyat analizi yazımda Dogecoin (DOGE) fiyat grafiğine bakacağız. Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız büyük düşüşün ardından grafiklerde dönüş göstergeleri arıyoruz. Bugün buna Dogecoin grafiğinde devam edeceğiz.

DOGE Fiyat 19 Mayıs 2022

Dogecoin 12 Mayıs tarihinde 0,065 dolar bölgesine kadar gerilemişti. Sonrasında fiyatta toparlanma başladı ve yazıyı hazırladığım sırada 0,086 dolar bölgesinden işlem görüyor.

DOGE Grafik 19 Mayıs 2022

Dogecoin DOGE fiyat grafiği 19.05.2022. 4 Saatlik grafik, veriler FTX borsasına aittir.

FTX borsasında işlem gören Dogecoin süresiz kontratına ait fiyat verileri. Grafik 4 saatlik zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

DOGE Analiz 19 Mayıs 2022

Grafikteki yeşil bölgeler Dogecoin grafiğindeki dirençleri gösteriyor. Ancak bunları düşüşten önce takip ediyordum. Fiyat şu an onlardan biraz uzak ve haliyle bugün onlar üzerinde değil de grafikteki düşen trend üzerinde konuşacağız. Hızlı yükseliş ve ya düşüşlerden sonra oluşan trendler muhtemel dönüşler için bize fikir vermektedirler. Burada da hızlı bir düşüşten sonra oluşan bir düşen trend görmekteyiz. Fiyat bu trendi 3 defa test etmiş durumda ve şu an tekrar bu trende doğru yükselmekte. Fiyat burayı bir kez daha test ederse elimizde güvenilir bir trend olmuş olacak. Bu trendin kırılmasıyla 0,093 dolar bölgesi tekrar test edilebileceğini düşünüyorum. Buradaki direnç bölgesi de daha orta vadede fiyatın dönüşü için oldukça güzel bir gösterge olacaktır.

Daha fazla Bitcoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

TradingView hesabımıza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde DOGE/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version