Muhabbit

Dogecoin DOGE Fiyat Analizi 21.11.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Dogecoin’i inceliyoruz. DOGE grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

doge Fiyat Analizi 2

Herkese iyi akşamlar. Bugünkü fiyat analizi yazımda Dogecoin’i inceleyeceğim. Yaklaşık 1 aydır Dogecoin fiyat analizi hazırlamadığımı fark ettim ve bu akşam ona yer vermek istedim. Lafı fazla uzatmadan analiz kısmımıza başlayalım.

DOGE Fiyat 21 Kasım 2021

Dogecoin fiyatı maalesef ki Ekim ayının sonundan beri düşmekte. Bu düşüş sırasında bazı desteklerinden tepki alsa da maalesef ki bunlar düşüş trendini sonlandırmaya yetmedi. Yazıyı hazırladığım saatte 0,23 dolar seviyesinden işlem görmekte.

DOGE Grafik 21 Kasım 2021

Dogecoin DOGE fiyat grafiği 21.11.2021. 4 Saatlik grafik, veriler FTX borsasına aittir.

FTX borsasında işlem gören Dogecoin süresiz kontratına ait fiyat verileri. Grafik 4 saatlik zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

DOGE Analiz 21 Kasım 2021

Grafikte iki adet yeşil alan görmektesiniz. Bunlar büyük zaman dilimine ait Dogecoin grafiğinde takip ettiğim destek ve dirençleri göstermektedir. Yani bunlar uzun vadeli bölgeler aslında. Bunun yanında grafiğin alt kısmında iki adet yatay beyaz çizgi görmektesiniz. Bunlar da daha küçük zaman dilimine ait desteklerdir.

Grafiğe göz gezdirdiğimizde ilk olarak gözümüze çarpan şey fiyatın 0,233 dolar bölgesindeki desteğin altına sarkmış olması. Anlayacağınız üzere grafikteki en olumsuz durum şu an bu. Burası kırıldıktan sonra fiyat küçük zaman dilimindeki desteğinden tepki almış ve şu an burayı retest ediyor.

Grafikte bir de düşen bir trend bulunmakta. Ancak bu trende şu an çok fazla güvenemeyiz. Çünkü şu an için bu trendi fiyat sadece 3 defa test etmiş. Fiyatın burayı tekrar test emesi halinde bu trendi de yakından takip etmeye başlayacağım. Unutmamak için grafiğe bu trendi ekledim.

DOGE Yorum 21 Kasım 2021

Yukarıda Dogecoin grafiğindeki genel durumdan bahsettim. Şu an önümüzdeki 0,233 doar direncin oldukça büyük önem taşıdığını düşünmekteyim. Burası kırıldığı takdirde düşüş trendi çok fazla güç kaybedecektir.

Bu analize TradingView üzerinde ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla Dogecoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version