Muhabbit

Dogecoin DOGE Fiyat Analizi 23.12.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Dogecoin’i inceliyoruz. DOGE grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

doge Fiyat Analizi 2

Bu akşamki yazımda herkesin yakından tanıdığı Dogecoin grafiğini inceleyeceğim. Yaklaşık 10 gün önce Elon Musk’ın açıklamasıyla birlikte yaklaşık %40 artış gerçekleştirmişti. Ancak sonrasında fiyatı tekrar düşmeye başladı. Lafı fazla uzatmadan analiz kısmımıza geçelim.

DOGE Fiyat 23 Aralık 2021

Dogecoin Elon Musk’ın tweeti sonrası 0,22 dolar seviyesini geçmiş ancak burada kalıcı olamamıştı. Sonrasında 0,16 dolar bölgesini test etse de şu an oradan tepki almış durumda. Yazıyı hazırladığım saatte 0,18 dolar seviyesinden işlem görmekte.

DOGE Grafik 23 Aralık 2021

Dogecoin DOGE fiyat grafiği 23.12.2021. 4 Saatlik grafik, veriler FTX borsasına aittir.

FTX borsasında işlem gören Dogecoin kontratına ait fiyat grafiği. Grafik 4 saatlik zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

DOGE Analiz 23 Aralık 2021

Grafikteki yeşil bölgeler Dogecoin grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Grafiğin alt ve üst kısmındaki geniş bölgeler büyük zaman dilimine ait olduğundan dolayı bu grafikte oldukça büyük görünmekteler. Orta vadeli grafiklerde bu bölgeleri sadece fikir vermeleri açısından kullanmak daha mantıklı olacaktır.

Bugün bizim için önemli olan yer 0,182 dolar bölgesindeki direnç (yeşil bölge). Burası kısa vadede önemli bir direnç ve fiyat burayı tekrar test ediyor. Bitcoin’deki son duruma da bakacak olursak fiyatın burayı kırması muhtemel durmakta. Şu an fiyat bu bölgeyi zorlamakta, her ihtimale karşı bu bölgenin üzerinde mum kapanışını beklemeyi düşünüyorum. Bu bölgenin kırılmasıyla birlikte yatay beyaz çizgileri hedef olarak alacağım.

DOGE Yorum 23 Aralık 2021

Dünkü teknik analiz videomda kripto para piyasasında düzelme belirtileri olduğunu belirtmiştim. Şu ana kadar her şey güzel devam etmekte. Yukarda Dogecoin için son durumu açıkladım. Aslında birçok coin için hemen hemen aynı durum söz konusu.

Bu analize TradingView üzerinde ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla Dogecoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde DOGE/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version