Muhabbit

Dogecoin DOGE Fiyat Analizi 28.02.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Dogecoin’i inceliyoruz. DOGE grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

dogecoin fiyat analizi 4

Herkese iyi akşamlar, bir süredir korona virüs ile mücadele ediyordum. Şu an biraz toparlamış durumdayım. Biraz toparlamışken de bir yazı hazırlayayım dedim. Bu yazımda Dogecoin grafiğindeki son durumu inceleyeceğiz.

DOGE Fiyat 28 Şubat 2022

Geçtiğimiz hafta 0,10 dolar bölgesine kadar gerileyen Dogecoin biraz daha toparlanmış durumda. Yazıyı hazırladığım sırada 0,127 dolar seviyesinden işlem görmekte.

DOGE Grafik 28 Şubat 2022

Dogecoin DOGE fiyat grafiği 28.02.2022. 4 Saatlik grafik, veriler FTX borsasına aittir.

FTX borsasında işlem gören Dogecoin süresiz kontratına ait fiyat verileri. Grafik 4 saatlik zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

DOGE Analiz 28 Şubat 2022

Grafikteki yeşil bölgeler kısa vadede takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Ancak bugün önemli olan konu bunlar değil. Grafikte bir düşen trend olduğunu görmekteyiz. Test sayısına baktığımızda oldukça yeterli olduğunu görmekteyiz. Ayrıca güzel olan bir diğer nokta trendin kırılmış olması. Şu anda da fiyat kırdığı trendi test edecek gibi duruyor. Bu testten sonra ise üstteki dirençleri hedef olarak alacağım. Ancak pozisyonu oldukça yakından takip edip kâr almakta fayda olduğunu düşünüyorum. Çünkü Rusya/Ukrayna savaşından dolayı tüm piyasalarda ani hareketler görebilmekteyiz. Böyle bir durumda zarar etmemek için her duruma hazırlıklı olmalıyız.

Bu analize TradingView üzerinde ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla Dogecoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde DOGE/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version