Muhabbit

Dogecoin Fiyat Analizi 01.10.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Dogecoin’i inceliyoruz. DOGE grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

doge Fiyat Analizi 2

Herkese iyi akşamlar, fiyat analizi yazı dizimin bu akşamki bölümünde kripto para piyasasının şaka coini olan Dogecoin’i inceleyeceğiz. Kripto para piyasasında eski olanlar bilir Dogecoin büyük coinler arasında pek gösterilmezdi. Herkes alır satar ancak bir projesi olmadığından diğer coinlerden farklı sınıflandırılırdı. Son boğa sezonuyla birlikte Dogecoin herkese güzel şakalar yaptı diyebilirim. Şimdi fiyat analizi kısmımıza geçelim.

DOGE Fiyat 1 Ekim 2021

Son günlerde Dogecoin fiyatı 0,20 dolar bandının altına sarksa da düşüş daha fazla derinleşmedi. Youtube kanalımızdaki analiz videolarında bahsettiğim trendin kırılımıyla beraber 0,217 dolar seviyesine kadar yükseliş gösterdi.

DOGE Grafik 1 Ekim 2021

Dogecoin DOGE fiyat grafiği 01.10.2021. 2 Saatlik grafik, veriler Bybit borsasına aittir.

Bybit borsasında listeli DOGEUSDT süresiz kontratına ait fiyat grafiği. Grafik Tradingview’den temin edilmiştir.

DOGE Analiz 1 Ekim 2021

Yeşil bölgeler 4 saatlik zaman dilimindeki destek ve dirençleri göstermektedir. Aslında trendden bu grafiğe daha geriden bakmak gerek. Ancak bu akşam küçük zaman diliminde inceleyeceğimiz için maalesef bu şekilde oldu.

Grafikte gördüğünüz düşen trendi son birkaç gündür bir çok yerden paylaştım. Kırılım ve retestten sonra fiyat 0,2055 direncine bir süre takılsa da bugün yaşadığımız yükselişlerle beraber dirençler kırıldı ve yoluna devam etti.

Şu anki duruma baktığımızda fiyat ikinci defa 0,217 dolar bölgesindeki direncini test etmekte. Eğer burayı kırabilirse (ki kırdığı trendden dolayı arkasında itici bir güç var) önümüzde büyük zaman dilimine ait oldukça önemli bir direnç olacak. Bu direnç grafikte gördüğünüz 0,225 bölgesi. Fiyat buraya gelirse trendin hedeflerinin tamamlandığını varsayacağım ve yeni oluşumlar arayacağım.

DOGE Yorum 1 Ekim 2021

Yukarıda bahsettiğim 0,225 dolar bölgesindeki önemli direnç orta vadedeki yükselişlerin önündeki en büyük engel olduğunu düşünmekteyim. Şu an burası rahatlıkla kırılır diyemiyorum, ancak yakından takip etmeye devam edeceğim.

Daha fazla Dogecoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version