Muhabbit

Dogecoin DOGE Fiyat Analizi 05.04.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Dogecoin’i inceliyoruz. DOGE grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

dogecoin fiyat analizi 4

Herkese iyi akşamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Dogecoin yani DOGE’yi inceleyeceğim. Gün içerisinde %20 oranında değer kazanan DOGE grafiğini teknik açıdan değerlendireceğim. Grafikte yaşanan sert yükseliş ile birlikte geçtiğimiz hafta paylaştığımız Adam-Eve formasyonu hedefine ulaştı. Bu nedenle sizleri çok fazla bekletmeden DOGE grafiğini fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıkları altında incelemeye başlayalım.

DOGE Fiyat 5 Nisan 2022

Adam-Eve formasyonunun aktif olmasının ardından yükseliş yönlü hareket beklediğimiz DOGE, formasyon hedefini geride bıraktı. Formasyon hedefi 0,163 dolar seviyesinde bulunan DOGE 0,18 dolar seviyesine kadar yükseliş gerçekleştirdi. Şu an 0,1696 dolar seviyesinde işlem görmekte.

DOGE Grafik 5 Nisan 2022

Dogecoin DOGE fiyat grafiği 05.04.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasına aittir.

4 saatlik zaman diliminde değerlendireceğimiz DOGE grafiğini TradingView aracılığıyla hazırladım. Grafikte kullanılan veriler Binance borsasının DOGE/USDT paritesine aittir. Destek ve direnç bölgeleri bulunan grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır. Ayrıca grafik üzerinde Adam-Eve formasyonunu belirtmek için beyaz çizgiler kullanılmıştır.

DOGE Analiz 5 Nisan 2022

30 Mart 2022 tarihinde paylaştığım DOGE grafiğinde Adam-Eve formasyonuna vurgu yaptım. Formasyonun aktif olmasıyla birlikte hedef bölgesini belirttiğim ve formasyon hakkında bilgi verdiğim DOGE fiyat analizine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Grafiğimizin güncel durumuna bakacak olursak 0,17 dolar direnç bölgesine yakın seviyede hareket etmekte. Genel olarak direnç bölgeleri kâr almak için güzel fırsattır. Bu seviyeden mevcut pozisyonları küçültmek ve destek bölgesine gerilemesiyle tekrar alım yapmak düşünülebilir. Diğer yandan direnç bölgesinin aşılması durumunda kırılan direnç bölgesinin destek olarak çalışması beklenilir. Yani DOGE şu an oldukça önemli bir seviyede hareket etmekte. Bu nedenle grafiğimiz yakından takip edilmeli.

DOGE Yorum 5 Nisan 2022

DOGE grafiğinde yaşanan gelişmeler gözleri Elon MUSK tarafına cevirdi. Bildiğiniz gibi atılan her tweet ve haber gelişmesi Dogecoin grafiğini etkilemekte. Bu nedenle açılan işlemlerde pozisyon büyüklüğünü doğru ayarlamak oldukça önemli teşkil etmekte.

Dogecoin için güncel değerlendirmem bu şekildeydi. DOGE fiyat grafiğinde gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

Daha fazla Dogecoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde DOGE/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version