Muhabbit

Dogecoin Fiyat Analizi 07.04.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Dogecoin’i inceliyoruz. DOGE grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

dogecoin fiyat analizi 1

Fiyat analizi yazı dizimin bugünkü bölümünde Dogecoin fiyat grafiğini inceleyeceğiz. Dogecoin son birkaç ayda Elon Musk ile tamamen bağdaştı aslında (ki bizim de Dogecoin fiyat analizi görselinde de görüyorsunuz), hatta bazı kişiler sadece Elon Musk tweet atar diye dogecoin aldığını biliyorum. Şimdi fiyat grafiğine bakalım.

Dogecoin DOGE fiyat grafiği 07.04.2021. 2 Saatlik grafik, veriler FTX borsasına aittir.

Yeşil alanlar destek ve direnç bölgelerimiz (Bunu her yazıda belirttiğimin farkındayım. Ama ilk defa okuyacak kişiler olması nedeniyle her defasında belirtiyorum). Grafiğin altındaki ve üstündeki geniş alanlar büyük zaman dilimindeki destek ve direnç bölgeleri olduğundan dolayı saatlik grafiklerde oldukça geniş duruyorlar. Bu bölgelere değinmişken şunu da belirteyim Dogecoin yaklaşık 1,5-2 aydır bu destek ve dirençler arasında hareket etmekte. Direnç bölgesini çok sayıda test etse de henüz kırabilmiş değil. Destek ve direnç bölgeleri test edildikçe zayıflarlar ama Dogecoin bu direnç bölgesinden hala ret yemeye devam etmekte.

Diğer yandan başka bir konuya daha değinmek istiyorum Dogecoin için. Grafiğine baktığımızda çok sayıda aşırı uzun manipülatif yeşil mumlar görmekteyiz. Bunları önlemek için elimizden bir şey gelmez zaten ama şunu belirteyim bu mumlar ve fitilleri aşırı uzun olduğundan short işlemdeyseniz sizi kolayca likide edebilir veya büyük zararlara sokabilir. Bundan dolayı Dogecoinde short açacaksanız çok daha dikkatli olmanızı öneririm.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version