Muhabbit

Dogecoin Fiyat Analizi 07.10.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Dogecoin’i inceliyoruz. DOGE grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

doge Fiyat Analizi 2

Herkese iyi akşamlar. Bugünkü fiyat analizi yazımda Dogecoin’i inceleyeceğim. Son DOGE fiyat analizinde belirttiğim gibi arayı fazla açmadan grafiğimizi güncelleyeceğim. Ekim ayı içerisinde ivmeli bir şekilde yükselerek yatırımcısını mutlu etti. Şimdi DOGE grafiğimizi fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıkları altında inceleyelim.

DOGE Fiyat 7 Ekim 2021

DOGE grafiğimizde Ekim ayının ilk haftasına bakacak olursak en yüksek değeri 0.27 dolar, en düşük değeri ise 0.21 dolar şeklinde. Şu anki değeri 0.242 dolar seviyesinde.

DOGE Grafik 7 Ekim 2021

Dogecoin DOGE fiyat grafiği 07.10.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasına aittir.

Grafiğimiz Tradingview aracılığıyla hazırlanmıştır. Binance borsasının DOGE/USDT paritesi kullanılarak hazırlanan grafiğimiz 4 saatlik zaman dilimindedir. Grafiğimiz üzerinde bir adet yeşil düşen trend çizgisi bulunmakta. Ayrıca düşen trend çizgisinden alınan tepkiler beyaz ok işaretleri ile belirtilmiştir.

DOGE Analiz 7 Ekim 2021

Grafik üzerinde bulunan mor alanlar destek ve direnç bölgelerini belirtmektedir. 28 Eylül tarihli DOGE fiyat analizimizde düşen trend çizgisinin öneminden bahsetmiştim. Düşen trend çizgimizin kırılmasıyla birlikte direnç bölgelerimize sırasıyla ulaşıldı. 28 Eylül tarihli DOGE fiyat analizimizi okumak için buraya tıklayabilirsiniz. Düşen trend kırılımı ardından %35 oranında değer kazanan DOGE 0.27 dolar seviyesine kadar yükseldi.

DOGE Yorum 7 Ekim 2021

Grafiğimize baktığımız zaman 0.23 dolar desteğimizin güvenilir bir destek olduğunu görüyoruz. Bu destek bölgemizi kullanarak yeni pozisyon fırsatı arayabiliriz. Düşen trend çizgimizin kırılmasıyla fiyatın üzerindeki baskının azalacağını bir önceki fiyat analizinde belirtmiştim. Bu seviyeden sonra 0.23 dolar destek bölgelerimizi yakından takip etmenin faydalı olacağını düşünüyorum. Bu bölgede açılan pozisyonları destek altında zarar kesilecek şekilde takip ediyor olacağım. Umarım DOGE ivmeli yükselişini devam ettirir ve yatırımcılarını sevindirmeye devam eder.

DOGE grafiğimiz için değerlendirmem şu an için bu şekildeydi. Grafiğimizi yakında tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla Dogecoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version