Muhabbit

Dogecoin DOGE Fiyat Analizi 09.03.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Dogecoin’i inceliyoruz. DOGE grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

dogecoin fiyat analizi 4

Herkese iyi akşamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Dogecoin yani DOGE’yi inceleyeceğim. Dogecoin grafiğinde bulunan destek ve direnç bölgelerine değineceğim yazımda sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. Sizleri çok fazla bekletmeden fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıkları altında grafiğimizi incelemeye başlayalım.

DOGE Fiyat 09 Mart 2022

0,125 dolar direnç bölgesinin altında bulunan DOGE, şu an 0,1227 seviyesinde işlem görmekte. En yakın destek seviyesi ise 0,113 dolar seviyesinde bulunmakta.

DOGE Grafik 09 Mart 2022

Dogecoin DOGE fiyat grafiği 09.03.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasına aittir.

Destek ve direnç bölgelerinden oluşan grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır. Grafiğimiz TradingView aracılığıyla hazırlanmış olup grafikte kullanılan veriler Binance borsasının sağladığı DOGE/USDT paritesine aittir. Ayrıca grafiğimiz 4 saatlik zaman dilimindedir.

DOGE Analiz 09 Mart 2022

Destek ve direnç bölgeleri mor alanlar yardımıyla belirtilmiştir. Grafiğimize baktığımız zaman DOGE 0,125 dolar direnç bölgesine çok yakın bir seviyede bulunmakta. Bu nedenle dikkatli olmakta fayda var. Direnç bölgesinin aşılması durumunda fiyatın üzerindeki baskı azalacaktır. Direnç bölgesinin aşılmasıyla birlikte kırılan direnç bölgesi destek bölgesi olarak bizlere yardımcı olacaktır. 0,125 dolar seviyesinin üzerine alarm kurarak grafiğimizi takip edebiliriz.

Grafikte yükselen dip seviyeleri oluşması durumunda fiyat yukarı taşınacaktır. Dip seviyelerini takip ederek yükselen trend çizgisi oluşturulabilir ve işlem fırsatı bulunabilir. Bu nedenle grafiğimizi yakın takip ederek sıklıkla güncelleyeceğim.

DOGE Yorum 09 Mart 2022

DOGE önündeki direnç bölgesinin üzerine çıkarsa fiyat açısından olumlu yönde etkilenecektir. Destek ve direnç bölgelerini takip ederek yeni pozisyon açmak isteyenler aynı seviyeleri grafiklerine ekleyebilir.

Dogecoin için güncel değerlendirmem bu şekildeydi. DOGE fiyat grafiğinde gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

Daha fazla Dogecoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde DOGE/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version