Muhabbit

Dogecoin DOGE Fiyat Analizi 10.06.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Dogecoin’i inceliyoruz. DOGE grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

dogecoin fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Dogecoin yani DOGE’yi inceleyeceğim. Geçtiğimiz günlerde fiyat incelemesini yaptığımız DOGE grafiğinde yaşanan gelişmeleri değerlendireceğim. Yükselen trend çizgisini kırmasının ardından ilk destek bölgesine gelen DOGE için olası fiyat hareketlerini inceleyeceğim. Sizleri çok fazla bekletmeden fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıklarına geçelim.

DOGE Fiyat 10 Haziran 2022

Yükselen trend çizgisini 0,081 dolar seviyesinde kıran DOGE, şu an 0,076 dolar seviyesinde işlem görmekte. 0,075 dolar seviyesi grafikte belirtildiği gibi destek bölgesi olarak çalışmakta. Bu nedenle 0,075 dolar seviyesi yakından takip edilmeli.

DOGE Grafik 10 Haziran 2022

Dogecoin DOGE fiyat grafiği 10.06.2022. 2 Saatlik grafik, veriler Binance borsasına aittir.

TradingView aracılığıyla hazırladığım grafikte kullanılan veriler Binance borsasının DOGE/USDT paritesine aittir. 2 saatlik zaman diliminde inceleyeceğimiz grafikte 2 adet trend çizgisi bulunmakta. Fiyatın, trend çizgisinden aldığı tepkiler ise ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

DOGE Analiz 10 Haziran 2022

Destek ve direnç bölgelerimiz mor alanlar yardımıyla belirtilmiştir. Destek ve direnç bölgelerimizin dışında grafik üzerinde bulunan trend çizgilerini 7 Haziran 2022 tarihinde okurlarımız ile paylaşmıştım. Aşağı yönlü kırılım gerçekleşmesiyle paylaştığım grafikte 0,075 dolar seviyesinin önemini vurgulamıştık. Yükselen trend çizgisinin kırılması ile destek bölgesine kadar gerileyen DOGE %7,5 oranında değer kaybetmiş durumda. Düşüşü değerlendiren okurlarımızı tebrik ederim.
Grafiğimizin güncel durumuna baktığımız zaman 0,075 dolar destek bölgesine kadar gerileyen DOGE ilk destek bölgesine gelmiş durumda. Bu seviyeden alıcıları toplayarak tepki almasını bekleyebiliriz.

DOGE Yorum 10 Haziran 2022

DOGE yükselen trend çizgisini kırmasının ardından düşüş yaşadı. Umarım grafik üzerinde bulunan düşen trend çizgisi kırılır ve DOGE ivmeli yükseliş gerçekleştirir.

Dogecoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla Dogecoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde DOGE/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version