Muhabbit

Dogecoin Fiyat Analizi 10.09.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Dogecoin’i inceliyoruz. DOGE grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

doge Fiyat Analizi 2

Herkese iyi akşamlar. Fiyat analizi yazı dizimin bu akşamki bölümünde Dogecoin’i inceleyeceğim. Geçtiğimiz günlerde yaşanan hızlı düşüşten Dogecoin de etkilendi ve saatlik grafikte yaklaşık %10’luk bir fitil yarattı. Şimdi bakalım grafik bize ne gibi ipuçları vermekte.

DOGE Fiyat 10 Eylül 2021

Dogecoin birkaç gün önce 0,30 dolar bandını geçmiş ve 0,32 dolar seviyesine kadar yükselmişti. Ancak Bitcoin’in sert düşüşüyle beraber Dogecoin de 0,21 bandına kadar indi. Bu fiyat düşüşü sırasında da bir çok grafikte (zaman ayarı olarak) uzun mum fitilleri oluşturdu.

DOGE Grafik 10 Eylül 2021

Dogecoin DOGE fiyat grafiği 10.09.2021. Saatlik grafik, veriler Bybit borsasına aittir.

Bybit borsasında listeli olan DOGEUSDT süresiz kontratına ait saatlik fiyat grafiği. Grafik Tradingview’den alınmıştır ve logaritmik ayarlardadır.

DOGE Analiz 10 Eylül 2021

Grafikteki yeşil alanlar Dogecoin’de takip ettiğim destek ve direnç bölgeleridir. Normalde daha uzun vadeli grafikler paylaşırdım ve haliyle iki destek direnç arasındaki fark büyük olurdu. Ancak bugün saatlik grafik paylaştığımdan dolayı daha fazla destek ve direnç bulunmakta. Saatlik grafik paylaşmamın sebebi ise, fiyat böyle hızlı düştükten sonra kısa vadedeki yönü tespit edebilmek için daha küçük zaman diliminde grafiği incelemek gerekmesidir.

Fiyat hareketinin son kısmına (hızlı düşüşten sonraki kısım) odaklanacak olursak fiyatın iki bölge arasında sıkışmış olduğunu görmekteyiz. Bu aslında kısa vadede oldukça işimize yarayan bir durum. Bunun sebebi ise bu gibi durumlarda kırılım yönü daha yüksek doğrulukla kısa vadedeki yönü göstermektedir.

DOGE Yorum 10 Eylül 2021

Yukarıda grafikte oluşan yapıyı bahsettim. Siz de şu an için kırılım yönünü beklediğimi tahmin etmişsinizdir zaten. Kırılım gerçekleştikten sonra ise grafikte belirttiğim destek ve dirençleri takip edeceğim.

Daha fazla Dogecoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version