Muhabbit

Dogecoin Fiyat Analizi 13.06.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Dogecoin’i inceliyoruz. DOGE grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

dogecoin fiyat analizi 1

Herkese selamlar ben Draco. Bugünkü fiyat analizi yazımda hepinizin yakından tanıdığı Dogecoin’i inceleyeceğim. Dün akşam twitter hesabımdan ve bugün de youtube kanalımızda çektiğim videoda Dogecoin grafiğimi paylaşmıştım. Bu akşamki yazımda ise son durumu ve trend kırılımını değerlendireceğiz.

Dogecoin Yorum

Dogecoin DOGE fiyat grafiği 13.06.2021. 2 Saatlik grafik, veriler FTX borsasına aittir.

Yeşil bölgeler her zaman olduğu gibi grafikte takip ettiğim destek ve direnç bölgeleridir. Bu bölgeleri büyük zaman diliminde oluşturduğum için 2 saatlik grafikte büyük görünüyorlar. Bu bölgeleri fiyatın genel durumuna bakmak için kullanıyorum. Kısa ve orta vadeli işlemlerde pek kullanışlı değiller.

Dogecoin grafiğimde bir trend görmektesiniz. Bugün bu trend kırıldı ve önemli dirençlerden birine doğru hareket etmeye başlamış durumda. Fiyat bu bölgeyi aşabilirse önümüzdeki günlerde yatırımcılarını sevindireceğini düşünmekteyim. Stop noktası olarak da son dip bölgesinin alınabileceğini düşünüyorum. Zaten fiyat o dip bölgesinin altına inerse hem trend bozulmuş olacak hem de düşüş trendine yeni bir “düşük dip” eklenmiş olacak.

Bir de burada başka bir konuya daha değineceğim. Trend kırılımlarında hacimler önemlidir. Ancak her zaman kesinlikle ona bağlı kalamayız. Hacim düşük olduğunda kırılım gerçekleşmedi diyemeyiz. Hacim de teknik analizde kullanılan göstergelerden biri ancak her zaman körü körüne ona bağlanacağız diye bir şey yok. Duruma göre göz ardı edilebilir.

Spekülatif tweet’ler nedeniyle oldukça sert hareketler yapan Dogecoin için kesinlikle pozisyon büyüklüğünüzü doğru ayarlamanız ve stoplu şekilde işlem yapmanızda fayda var.

Daha fazla Dogecoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version