Muhabbit

Dogecoin Fiyat Analizi 13.05.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Dogecoin’i inceliyoruz. DOGE grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

dogecoin fiyat analizi 1

Herkese selamlar ben CryptoTepe bugünkü fiyat analizi konuğumuz adını duyunca aklınıza ilk olarak Elon MUSK tweet atar mı diye düşündüren DOGE coini inceleyeceğiz. DOGE destek ve direnç bölgelerine değineceğim bu yazımda sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.

Dogecoin DOGE fiyat grafiği 13.05.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasına aittir.

Her zaman olduğu gibi grafikte mor belirttiğim alanlar destek ve direnç bölgeleri olarak çalışmakta ve grafiğimiz de yeşil trend çizgimiz bulunmaktadır.

Geçenlerde yaşanan sert düşüş sonrası DOGE çok da güvenilir olmayan yeşil yükselen trendimizden tepki almıştı, son DOGE fiyat analizimde belirttiğim gibi trend altına uzun fitil atması hoş bir durum olmadığını söylemiştim. Buradan aldığı tepki ile 0.60 dolar seviyelerine kadar yükselebilen DOGE direnç bölgesini geçemedi ve ardından yükselen trendini de kırdı.

Dogecoin’in Şu Anki Durumu

Şu anki görünüme değinecek olursak direnç bölgesine yakın olan DOGE bu bölgeyi geçebilir ise oluşacak mum kapanışları 0.50 dolar seviyelerini test etmesi için olumlu olacaktır.

Şu an bulunduğu direnç bölgesinde tepki alması durumunda 0.35 dolar seviyesindeki destek seviyesine kadar yeni alıcıların bekleyeceğini düşünüyorum. Daha küçük zaman diliminde baktığımız zaman burada potansiyel bir ikili dip formasyonu oluşturmak isteyebilir.

İkili dip formasyonu için pozisyona giriş yeri neckline seviyesidir. Fakat bir önceki DOGE fiyat analizinde değindiğim gibi destek direnç olarak trade etmek isteyen traderlar olacaktır. Grafikte gördüğünüz gibi destek ve direnç bölgeleri çok verimli çalışmakta bu seviyeleri dikkate alarak destek altı stop kullanacak şekilde işlem yapılabilir.

Şimdilik DOGE için söyleyeceklerim bu kadar, her zaman olduğu gibi duruma göre ilerleyen zamanlarda güncellemesini yapacağım.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version