Muhabbit

Dogecoin DOGE Fiyat Analizi 20.09.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Dogecoin’i inceliyoruz. DOGE grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

doge Fiyat Analizi 2

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Dogecoin yani DOGE’yi inceleyeceğim. Dogecoin grafiğini destek, direnç ve alçalan kanal yapısı ile inceleyeceğiz. Son günlerde alçalan kanal yapısını sıklıkla görmekteyiz. Alçalan kanal yapısının detaylarını ve güncel DOGE fiyat analizimize başlayalım.

DOGE Fiyat 20 Eylül 2022

0,585 dolar seviyesinde işlem gören DOGE, düşük tepe bölgeleri oluşturarak fiyat hareketini sürdürmekte.

DOGE Grafik 20 Eylül 2022

Dogecoin DOGE fiyat grafiği 20.09.2022. 1 Saatlik grafik, veriler Binance borsasına aittir.

4 saatlik zaman diliminde olan grafiğimiz, Binance borsasının DOGE/USDT paritesine aittir. TradingView aracılığıyla hazırladığım grafiğin üzerinde alçalan kanal bulunmakta. Fiyatın, alçalan kanal yapısının alt ve üst çizgisinden aldığı tepkiler beyaz ok işaretleri ile belirtilmiştir. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

DOGE Analiz 20 Eylül 2022

Alçalan kanal yapısı fiyat açısından olumlu karşılanmaz. Alçalan kanal, iki paralel trend çizgisinden oluşur. Fiyat, bu iki paralel trend çizgisi arasında ilerler. Alçalan kanal yapısının güvenilir olarak kabul edilebilmesi için trend çizgilerine toplam 5 temas gerekmektedir. Grafiğimizi incelediğimiz zaman kanal alt çizgisine 4, kanal üst çizgisine 4 temas olmak üzere toplam 8 temas bulunmakta.

Geçtiğimiz saatlerde kanal üst çizgisine kadar yükselen DOGE, tepki alarak %3,7 oranında düşüş yaşadı. Kanal içerisinde fiyat hareketini takip etmemiz gereken grafikte, yeni işlem açmak için kanal alt çizgisini veya kanal üst çizgisini takip edebiliriz. Fiyatın, kanal alt çizgisine gelmesi veya kanal üst çizgisini aşması durumunda yeni pozisyon aranabilir.

DOGE Yorum 20 Eylül 2022

Dogecoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla Dogecoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde DOGE/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version