Muhabbit

Dogecoin Fiyat Analizi 20.10.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Dogecoin’i inceliyoruz. DOGE grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

doge Fiyat Analizi 2

Herkese iyi akşamlar. Bugünkü fiyat analizi yazımda Dogecoin’i inceleyeceğim. Marketi genel olarak incelerken Dogecoin ilgimi çekti, bir formasyon oluşumu mevcut ve kâr sağlayabileceğimiz pozisyon fırsatı yakalayabiliriz. Bu nedenle sizleri çok fazla bekletmeden teknik incelememize geçelim.

DOGE Fiyat 20 Ekim 2021

DOGE fiyat analizi hazırladığım saatlerde 0.253 dolar seviyelerinde işlem görmekte. Bir süredir 0.2 dolar ile 0.25 dolar arasında işlem gören DOGE için analiz ve yorum kısmında detaylı teknik incelemesini yapacağım.

DOGE Grafik 20 Ekim 2021

Dogecoin DOGE fiyat grafiği 20.10.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasına aittir.

Binance borsasının sağladığı DOGE/USDT paritesi kullanılmıştır. Grafiğimiz 4 saatlik zaman dilimindedir ve logaritmik ayarlardadır. Grafiğimiz üzerinde kanal yapısı bulunmaktadır. Fiyatın kanal alt ve üst çizgisinden aldığı tepkiler beyaz ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir.

DOGE Analiz 20 Ekim 2021

DOGE grafiğimizde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini mor alanlar ile belirttim. Grafiğimizde bulunan alçalan kanal formasyonunun alt ve üst çizgisinden alınan tepkiler yapıyı güvenilir yapması için yeterli görünüyor. Kanal üst çizgisinden 3 ve kanal alt çizgisinden 4 tepkisi bulunmakta. Toplam olarak 7 temas bulunmakta. Kanal üst çizgisinin direnç bölgesine yakın kırılması sonucu direnç bölgesinden tepki alan DOGE, 0.26 dolar direnç bölgesini tekrar zorluyor. Direnç bölgesinin üstünde mum kapanışları olması durumunda 0.3 dolar seviyelerini konuşacağımızı düşünüyorum.

DOGE Yorum 20 Ekim 2021

Analiz kısmında değindiğim kanal formasyonunun yukarı yönlü kırılması oldukça olumlu bir gelişme. 0.26 dolar direnç bölgesinin aşılması durumunda önümüzdeki direnç bölgeleri hedeflenebilir. Umarım kanal yapısı bozulmaz ve DOGE yatırımcılarını sevindirir.

DOGE grafiğimiz için teknik göstergeler bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla Dogecoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version