Muhabbit

Dogecoin Fiyat Analizi 26.05.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Dogecoin’i inceliyoruz. DOGE grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

dogecoin fiyat analizi 1

Herkese selamlar ben CryptoTepe. Fiyat analizi yazımda bugün marketin şaka coin’i olarak bilinen Dogecoin’i inceleyeceğiz. Dogecoin destek direnç bölgelerine değineceğim ve bu yazımda sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.

Dogecoin DOGE fiyat grafiği 26.05.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasına aittir.

Grafikte mor belirttiğim alanlar destek ve direnç bölgeleri olarak çalışmaktadır. Önceki fiyat analizlerimde kullandığım bölgeleri kullanmaya devam ediyorum. Eğer fiyat hareketleri artık bu destek ve dirençlere uymamaya başlar ise bunları güncelleyeceğim.

Grafiğimizde ayrıca 23 Nisan tarihinde 0.16 dolar seviyesinden başlayan bir yükselen trend çizgimiz bulunmaktaydı. Trend altında mum kapatmaya başladıktan sonra tekrar trend üstüne çıkamadı ve düşüşü derinleşti. Grafiğe eklemememin sebebi bu trendle şu an için işimizin bulunmaması.

Dogecoin Grafiğindeki Son Durum

Yaşanan büyük düşüşten DOGE’de büyük oranda etkilenen coinler arasında yerini alıyor. Önceki Dogecoin fiyat analizi yazılarımı takip edenler grafikteki destek direnç bölgelerimizin verimli bir şekilde çalıştığını bilmektedir. Bu bölgelere göre trade etmeye devam edebiliriz.

Dogecoin şu an destek bölgesinde bulunmaktadır. Bir setup kurmak isteyecek olursak bu bölgede alım yapılıp destek altında saatlik kapanış ile stop olacak şekilde işlem açılabilir. Yükselişe başlaması için grafikte kırmızı olarak belirttiğim 0.371 dolar seviyesi üstünde 4 saatlik kapanış yapması olumlu olacaktır. Grafiğe bakacak olursak 0.371 dolar seviyesindeki ara direnç bölgesi üstünde 4 saatlik kapanışlar %10 oranında yükselişler getirdiğini görebiliriz. Bu nedenle 0.371 dolar üstünde yapılacak kapanışları takip etmekte fayda var.

Spekülatif tweet’ler nedeniyle oldukça sert hareketler yapan Dogecoin için kesinlikle pozisyon büyüklüğünüzü doğru ayarlamanız ve stoplu şekilde işlem yapmanızda fayda var.

Şimdilik DOGE için söyleyeceklerim bu kadar, her zaman olduğu gibi duruma göre ilerde güncellemesini yapacağım.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version