Muhabbit

Dogecoin DOGE Fiyat Analizi 30.03.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Dogecoin’i inceliyoruz. DOGE grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

dogecoin fiyat analizi 4

Herkese iyi akşamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Dogecoin yani DOGE’yi inceleyeceğim. Son zamanlarda sıklıkla karşılaştığımız, yükseliş formasyonlarından biri olan Adam-Eve formasyonu DOGE grafiğinde bulunmakta. Adam-Eve formasyonunun detaylarını daha önceki fiyat analizlerimde sık sık anlattım. Sizleri çok fazla bekletmeden Dogecoin grafiğindeki Adam-Eve formasyonunu incelemeye başlayalım.

DOGE Fiyat 30 Mart 2022

DOGE şu an 0,1435 dolar seviyesinde işlem görmekte. Adam-Eve formasyonunun hedefine baktığımız zaman 0,1630 dolar seviyesinde bulunmakta. Bulunduğu noktadan formasyon hedefine kadar yükselmesi durumunda %13 oranında değer kazanmış olacaktır. Umarım formasyon stop olmaz ve hedef seviyesine ulaşır.

DOGE Grafik 30 Mart 2022

Dogecoin DOGE fiyat grafiği 30.03.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasına aittir.

TradingView aracılığıyla hazırladığım grafiğimiz 4 saatlik zaman dilimindedir. Grafiğimizde kullanılan veriler Binance borsasının sağladığı Dogecoin/TetherUS (DOGE/USDT) paritesine aittir. Destek ve direnç bölgelerimizin dışında Adam-Eve formasyonunu belirtmek için beyaz çizgiler kullanılmıştır. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

DOGE Analiz 30 Mart 2022

Destek ve direnç bölgelerimiz her zaman olduğu gibi mor alanlar yardımıyla belirtilmiştir. 0,135 dolar seviyesinin aşılmasıyla birlikte aktif olan Adam-Eve formasyonu hedef seviyesinin %13 oranında altında işlem görmekte. İlk direnç bölgesi olan 0,153 dolar seviyesinden tepki aldıktan sonra destek bölgesine kadar gerilediğini görüyoruz. Bu veriye baktığımız zaman yatay destek ve direnç bölgelerinin ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz. Destek seviyeden aldığı tepki ile birlikte direnç bölgesinin kırılacağını düşünmekteyim.

DOGE Yorum 30 Mart 2022

DOGE grafiğinde bulunan Adam-Eve formasyonunu Telegram kanalımızda sıklıkla güncelliyoruz. Formasyonun hedefine ulaşması durumunda yeni stratejimizi oluşturmak için tekrar fiyat analizi hazırlayacağım.

Dogecoin için güncel değerlendirmem bu şekildeydi. DOGE fiyat grafiğinde gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

Daha fazla Dogecoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde DOGE/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version