Muhabbit

Dogecoin Fiyat Analizi 30.04.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Dogecoin’i inceliyoruz. DOGE grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

dogecoin fiyat analizi 1

Bugünkü fiyat analizi yazımda bu boğa döneminin gözdesi Dogecoin’i inceleyeceğim. Ayrıca sizlere güzel bir de haberim var, bu sokağa çıkma yasağı olan günlerde her gün fiyat analizi yazısı hazırlamaya çalışacağım ve elimden geldiğince 2-3 günde bir analiz videoları çekeceğim. Belki istek olursa küçük bir teknik analiz eğitimi bile yapabiliriz.

Dogecoin DOGE fiyat grafiği 30.04.2021. Saatlik grafik, veriler FTX borsasına aittir.

Yeşil bölgeler her zaman olduğu gibi destek ve direnç bölgelerimiz. Ek olarak bir de yatay bir beyaz çizgi görmektesiniz. Aslında o ilk hedefim, ama o kısmı aşağıda açıklayacağım. Youtube kanalımızdaki teknik analiz videolarımı izlediyseniz Dogecoin’de bearish 2618 formasyonu ihtimali olduğunu söylemiştim. Fiyat şu an 2618 formasyonunun direnç bölgesinin üzerinde. Ancak fiyat şu anki direnci kıramadığı müddetçe bearish 2618 formasyonu ihtimali devam etmekte. Ama burada şöyle bir şey söyleyebilirim, fiyat son 2-3 günde bu direnci birkaç defa test etmiş durumda. Yani bu şekilde baktığımızda fiyat bu direnci kırmak istiyor diyebiliriz ve bildiğiniz üzere destek ve dirençler test edildikçe zayıflamaktadırlar. Şimdi gelelim yukarda bahsettiğim hedef kısmına. Grafikteki yatay beyaz çizgi bu direnç kırılırsa ilk hedefim olacak, ikinci hedef olarak da bir üst direnci takip edeceğim. Şimdi de grafikteki trendi konuşalım, açıkçası ben bu trende pek fazla güvenemiyorum. Grafiğe ilk baktığınızda o bölgede bir trend olduğu göze çarpıyor ama trendi çizince mükemmel olmadığı ortaya çıkıyor. Yine ne olur ne olmaz diyerek grafik üzerinde çizip bıraktım. Eğer fiyat tekrar bu trend bölgesine gelir ve güzel bir test yapar ise o zaman yakından takip etmeye başlayacağım.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version