Muhabbit

DogeCoin ile Sokaktaki Köpeklere Yardım Etmek Mümkün!

Chicago hayvan barınağı, sokak köpeklerine yardım etmek için insanların DOGE ile bağış yapabileceği Dogenation kampanyasını başlattı.

Dogecoin

dogecoin-muhabbit

PAWS Chicago, Windy City çevresinde olan reklamlara yerleştirilmiş QR kodlarıyla köpeklere yardım etmek isteyen insanlar, yalnızca Dogecoin değil diğer kripto para birimleriyle de hayır kurumuna bağış yapmalarına olanak tanıyan bir Dogenation kampanyası başlattı.

Kripto para topluluğunda popüler olan; yavru köpek resimleri ve lazer gözlerin bir karışımı olan reklamlarda, gözlerinde kırmızı lazer ışınlarına sahip köpekler yer alıyor.

Dogenation Kampanyası

Kripto Para Piyasasında Kırmızı Lazerin Anlamı

Kripto para piyasasındaki kırmızı lazerli profil resimleri, kripto paraların yükseleceğine inan yatırımcıların kullandığı bir “meme”dir. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yükseliş eğiliminde olduğunu göstermek için, sosyal medya profil fotoğraflarına kırmızı lazerli olan gözleri kullanır.

Başlangıçta Bitcoin’in 100,000 dolara ulaşacağına inanların bir işareti olarak kullanılan lazer göz “meme”i, zamanla kripto para piyasasında genel yükselişi sembolize etmeye başladı.

DogeCoin ve Diğer Meme “Coin”ler

2013 yılında bir şaka veya bahşiş vermek için oluşturulan Dogecoin, yılın başlarında olan boğa koşusunda fiyatı inanılmaz yükseldi. Bir aydan kısa bir sürede yaklaşık %1,100 artarak 0,7364 dolara ulaştı.

Bununla beraber kripto para piyasasındaki “memecoin” kategorisi oluşmaya başladı ve bir sürü yeni “memecoin” çıktı. Örnek verecek olursak; Shiba, Baby Doge ve Samoyedcoin bunlardan sadece birkaçı.

Tabi bu “memecoin”leri bu kadar popüler yapan ismin Elon Musk olduğunu da belirtmek lazım. Elon Musk uzun süredir DOGE’nin yatırımcısı ve destekçisi olarak biliniyor.

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz..

Son Yazılar

Exit mobile version