Muhabbit

Dogecoin, İlk Defa Yol Haritasını Yayımladı!

Dogecoin geliştiricileri, kripto paranın benimsenmesini artırmak için bir yol haritası yayımladı.

Dogecoin

Dogecoin

Yaklaşık 8 yıldır kripto para piyasasında olan Dogecoin, ilk defa roadmap (yol haritası) yayımladı. Dogecoin, şaka amacıyla kripto para piyasasına sürüldüğü için bu zamana kadar herhangi bir yol haritası olmaması, piyasa tarafından normal karşılanıyordu. Ancak Elon Musk’tan sonra bir sürü yatırımcıyı kendine çeken DOGE, kendi topluluğunu büyük ölçüde genişletti.

https://twitter.com/BillyM2k/status/1474066739549786131
Dogecoın’ın yaratıcısının twıtter adresı

Büyüyen toplulukla beraber Dogecoin geliştiricileri, geçtiğimiz aylarda blok zincirine yeni güncellemeler getirerek ağın daha ucuz, hızlı ve güvenilir olmasını sağlamaya çalıştı. Yapılan bu çalışmalara Elon Musk, Twitter üzerinden sürekli olarak destek gösterdi. Temmuz ayında Elon Musk, Dogecoin geliştiricileriyle beraber çalıştığını açıklamıştı.

Yeni çıkan yol haritasına göre; Dogecoin’in daha merkeziyetsiz bir yapıya dönüştürülmesi hedefleniyor. Bununla birlikte Dogecoin, çok düşük işlem ücretleriyle dünyanın herhangi bir bölgesinde kahve, yemek ve market alışverişi gibi şeylerin satın alınmasını da sağlamak istiyor.

Dogecoin.com’u yeniden dizayn edecek olan Doge geliştirici ekibi, DOGE’nin benimsenmesini artırmak için başka projelerle iş birliği yapacağını da duyurdu.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version