Muhabbit

Dogecoin Kurucu Ortağı ile Dogefather Arasındaki Tartışma Büyümeye Devam Ediyor!

Dogecoin’in ebeveyni sayılan iki ünlü isim şimdi ne yapacak?

Bilindiği üzere, Dogefather lakaplı milyarder Elon Musk, Twitter satın alımını yüksek bot yüzdesinden dolayı erteledi. Musk’ın bu ertelemesine Dogecoin Kurucu Ortağı Jackson Palmer’ın yorumu ikili arasında yeni bir tartışmayı başlattı.

Avusturalyalı Palmer, bir röportajda yazılımının, scam tweetlerine otomatik yanıt veren botları belirleyebileceğini söyledi. Ayrıca Musk’ın bu yazılımı satın almak istediğini ancak çalıştıracak kadar yazılım bilgisi olmadığını belirtti ve konu hakkında şunları söyledi:

“Elon bu yazılımı almak için bana ulaştı. Ancak belirttiği kadar kodlamadan anlamadığı çok çabuk belli oldu.”

Palmer ayrıca bir yıl önce SpaceX Kurucusu Musk hakkında “vadettiği şeyi bir gün yerine getirebileceği umuduyla vizyon satan bir dolandırıcı“ yorumunu yapmıştı.

Musk’ın Palmer’a cevap vermesi uzun sürmedi

Bu yorumlar üzerine Musk, 31 Mayıs 2022 Perşembe günü Twitter üzerinden karşılık verdi. Palmer’ın yazdığı kodların söylediği gibi Twitter bot sorununu çözemeyeceğini ve 12 yaşındaki çocuklarının Palmer’dan daha iyi kod yazdığını belirtti. Ayrıca Musk konu hakkında şunları söyledi:

“Yanlış bir şekilde Python kodlarının Twitter botlarından kurtulabileceğini iddia ettin. Tamam dostum, o zaman kodunu tüm dünyayla paylaş.”

Musk, Palmer’a kodunu halkla paylaşması konusunda meydan okudu. Bu sayede kod daha fazla kişi tarafından incelenebilecek ve doğruluğu kanıtlanacaktı. Ancak Palmer henüz bu meydan okumaya cevap vermedi.

Palmer ayrıca verdiği röportajda Musk’ın Twitter’ı gerçekten satın almak istemediğini ve yok etmek istediğini belirtti. Palmer’a göre Musk, Twitter’ın hisse fiyatlarının aşağı düşürerek daha düşük fiyattan satın alacak.

Dogecoin’in Kurucu Ortağı Palmer 2015 yılında projeden ayrıldı. Ayrıldığında kripto para endüstrisi için kin besledi ve 2021 yılında sektör için “zengin figürlerin karteli” yorumunu yaptı. Palmer Dogecoin projesinden ayrıldıktan sonra Musk’ın memecoine destek vermesiyle birlikte Musk, topluluk üyeleri tarafından Dogecoin’in CEO’su olarak görüldü. Öyle ki Musk bir röportajında kendisini “Dogefather” olarak nitelendirdi.

Elon Musk 7 Mayıs 2022 tarihinde Twitter CEO’su Parag Agrawal’a eğer Twitter’daki botların %5’ten az olduğunu kanıtlayamazsa daha fazla ilerleyemeyeceklerini belirtmişti.

İlginizi Çekebilir: Ünlü Milyarder Elon Musk’tan Şoke Eden Twitter Kararı!

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version