Muhabbit

Dogecoin ve Shiba Inu, Crypto.com’un Crypto Earn Programından Kaldırıldı!

Crypto.com, listeden çıkarılan kripto paraların yerine yenilerinin eklendiğini duyurdu.

Önde gelen kripto para borsası Crypto.com, kısa süre önce yaptığı bir duyuruda, Crypto Earn ödül programından 15 kripto parayı çıkardığını duyurdu.

Programdan kaldırılan kripto paralar arasında Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Tezos (XTZ) ve FLOW gibi projeler yer alıyor. Crypto.com ayrıca listeden çıkardıkları kripto paraların yerine ise listeye Zilliqa (ZIL), Fantom (FTM) ve NEAR’ı eklediğini açıkladı.

Bunun yanında Crypto.com, İngiliz sterlini, Avustralya doları, Kanada doları ve ABD doları’na sabitlenmiş dijital varlıklar olan TGBP, TAUD, TCAD, TUSD ve USDP (Paxos USD) olmak üzere beş farklı stablecoin için ödül oranlarını değiştiriyor. Bitcoin, Ethereum, Polygon, Avalanche ve Solana gibi diğer kripto paralarda ödül oranları ile ilgili herhangi bir değişiklik yapılmadı.

Crypto.com’un Crypto Earn değişiklikleri, şirketin “piyasadaki gerileme” nedeniyle personelinin %5’ini işten çıkardığını açıklamasından kısa süre sonra gelmiş oldu.

Şirket, yaptığı duyurusunda bu belirli kripto para birimlerinin kaldırılması ile ilgili herhangi bir detaylı açıklama yapmadı.

Borsa tarafından yapılan açıklama sosyal medyada kullanıcılar arasında tepki ile karşılandı. Verilen tepkiler arasında, Shiba Inu ve Dogecoin ödüllerinin artık bir seçenek olmamasının utanç verici olduğu söylendi.

Diğer yorumlar arasında, faiz oranlarının çok düşük olduğu ve geleneksel bir bankayla karşılaştırılabilir olduğu söylendi.

“Bu platformda herhangi bir para kilitlemeye değmez!”  

Genel olarak birçok kullanıcı çıkan bu haberden hayal kırıklığına uğradığını belirtti. Ancak bazı kullanıcılar ise Crypto.com’un “uzun vadeli sürdürülebilirlik ” yolunda olumlu adımlar attığını savundu. 

Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha Fazla Bitcoin Haberleri İçin: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version