Muhabbit

Dogecoin’in Kurucu Ortağı, DOGE Hakkında Konuştu!

DOGE kurucu ortağı Billy Markus, Dogecoin’i geliştirecek ve yeni kullanıcıların dikkatini çekmesine yardımcı olacak açıklamalar yaptı!

Dogecoin

dogecoin-muhabbit

DOGE’yi 2013 yılında Jackson Palmer ile birlikte kuran yazılım mühendisi Billy Markus, Twitter üzerinden bazı açıklamalar yaptı. Billy Markus, Dogecoin’in daha yaygın olarak kullanılan bir kripto para birimi haline gelmesine ve daha fazla kullanıcının DOGE ile ilgilenmesini sağlayacak iki konuda öneride bulundu.

DOGE’nin NFT’lere ve ETH Köprüsüne İhtiyacı Var

Markus’a göre Dogecoin, DOGE ve Ethereum arasında bir köprü tamamlandığında dikkatleri üzerine çekecek.

DOGE’NİN ORTAK KURUCUSUNUN TWITTER HESABI

İkincisi ise DOGE’nin Opensea gibi değiştirilemez “token”ların (NFT) ticareti yapılan platformlarda ödeme olarak Ethereum ile uyumlu DOGE’yi kabul edebilmesidir. Markus’a göre bu iki konu DOGE’u bir adım daha ileriye taşıyacak.

Şu anda NFT satın almak için kullanılan kripto paralar yüksek talep görüyor. Markus, NFT alımları için DOGE coin kullanılmasının onu daha değerli bir kripto paraya dönüştüreceğine inanıyor.

Vitalik Buterin, DOGE’nin PoS’a Geçmesini Umuyor!

2 Eylül’de Ethereum’un kurucularından aynı zamanda kripto para piyasasında önemli bir konuma sahip olan Vitalik, Dogecoin’in PoS konsensüs algoritmasına geçmesini umduğunu bir “tweet” ile paylaşmıştı. DOGE’nin bunu yapması için belki de Ethereum kodunu kullanmasına ihtiyacı olduğunu söyleyen Vitalik, Doge’nin PoW yoluyla yıllık beş milyar “token” ihracını da sürdürmesi gerektiğine inanıyor.

Vitalik twıtter

Vitalik’in attığı “tweet”, The Three Arrows Capital kurucusu Zhu Su’nun Ethereum ve Doge’nin yakın gelecekte nasıl iş birliği yapabileceği hakkında fikir isteyen bir soruya verdiği yanıttı. Bununla birlikte Buterin, Dogecoin’in kurucu ortaklarının devasa DOGE emisyonunu küresel kamu mallarını finanse eden bir tür DAO oluşturabileceğini öne sürdü.

Buterin, bu adımın Dogecoin’in açgözlü olmayan sağlıklı değerler sistemine oldukça iyi uyacağını vurguladı. Bunun dışında Vitalik Buterin, Dogecoin’in danışma kuruluna katılmıştı. Olaydan sonra babası Dmitry Buterin, DOGE yönetim kurulunda Vitalik’in bulunması, DOGE’yi daha iyi bir kripto paraya dönüştürebileceğini söylemişti.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version