Muhabbit

DOGE’dan Esinlenen NFT 4 Milyon $’a Satıldı!

DOGE’un çıkış hikayesini NFT’leştiren sanatçı, 4 milyon $ kazandı!

DOGE'dan

Bildiğiniz gibi DOGE, 2021 yılındaki ciddi fiyat artışı ile birlikte kripto para topluluğundan büyük bir ilgi gördü. Bu ilgi artışından yararlanan biri, DOGE’dan aldığı ilham ile birlikte tasarladığı NFT ürününü dudak uçuklatan bir meblağa sattı.

NFT ürününün açıklamasında yer alan dramatik bilgiler, NFT’nin büyük ilgi görmesine sebep oldu.

Her şeyi başlatan orijinal görüntü. Bu Shiba Inu’nun fotoğrafı, sahibi Atsuko Sato tarafından 13 Şubat 2010’da çekildi.

Açık artırmanın açıklaması

Kabosu-chan ile yürüyüşe çıkmak” başlığı altında diğer ünlü görsellerle birlikte kişisel blogunda paylaştıktan sonra, bu fotoğraflar DOGE efsanesini harekete geçirmeye devam etmiş ve internette bir kült haline gelmiş.

Müzayede şirketine göre NFT, 31 Mayıs’ta @kabosumama isimli bir kullanıcı tarafından oluşturuldu. Ürüne gelen ilk teklif, 8 Haziran tarihinde 6.5 Ethereum’luk bir teklifti. Tahmin edebileceğiniz gibi teklifler ardı ardına yükselmeye başladı.

11 Haziran tarihinde ise açık artırmanın kazananı belli oldu. İsmi açıklanmayan bir kişi, 1.696.90 ETH’lik teklifi ile NFT’nin yeni sahibi oldu.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Dogecoin Kaç TL?

Token başına 0.70 $’ın üzerine çıkan DOGE’un fiyatı, bildiğiniz gibi 2021 yılında dramatik bir artış yaşadı. Bununla beraber kripto para, son zamanlarda kripto para pazarının geri kalanı ile paralel bir düşüş gösterdi. An itibarıyla DOGE 0.30 $’dan işlem görüyor. DOGE’un bu fiyatı, TL cinsinden 2,8-2,9 olarak görünüyor.

Bildiğiniz gibi Elon Musk, son aylarda DOGE ile ilgili birçok tweet paylaşıyordu. Tüm bunlarla beraber, KISS grubunun solisti Gene Simmons ve ünlü rap sanatçısı Snoop Dogg‘da kripto parayı dilinden düşürmüyordu.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version