Muhabbit

DOGE’nin Kurucusu: Kripto Paraların Neredeyse %95’i Sahte!

DOGE’nin kurucu ortağı Billy Markus, Twitter üzerinden kripto para projelerinin yaklaşık olarak %95’inin sahte olduğunu iddia etti.

DOGE ScAM

DOGE ScAM

DOGE’nin kurucu ortağı Billy Markus, Twitter üzerinden kripto para projelerinin yaklaşık olarak %95’inin sahte olduğunu iddia etti. Bu tartışmaya Elon Musk da katıldı!

Kısa süre önce Billy Markus, DOGE’nin en büyük rakibi olarak kabul edilen Shiba’nın metaverse projesinin (SHIB) bir aldatmaca olacağını iddia etti.

DOGE’nin kurucusu, tartışma başlatacak olan tweeti, Terra ekosisteminin çöküşünden sonra paylaştı. Geçen hafta Luna ve UST tokenlarının çöküşüyle ​​birlikte, piyasadan milyarlarca dolar kayboldu. Birçok kullanıcı hatta birçok yatırım şirketi büyük kayıplar yaşadı. Bu olay dünya çapında konuşuldu. Düzenleyici kurumlar stablecoinlere artık daha şüpheli bir yaklaşım sergileyebilir.

https://twitter.com/BillyM2k/status/1526336278240800768

Markus’un attığı tweete yaklaşık 1800’den fazla yanıt var. Birçok kullanıcı Markus’un bu düşüncesine katılırken, başka bir topluluk ise Markus’un iki yüzlü olduğunu iddia ediyor. Sonuçta Dogecoin bir memecoin olmasına rağmen milyarlarca dolarlık piyasa değerine sahiptir. Eğer şu an daha fazla memecoin veya benzer coinler görüyorsak, aslında bu DOGE’nin yüzünden oldu. Bu tarz coinlerin önünü DOGE’nin açtığını söyleyebiliriz.

Dogecoin

Robinhood CEO’su Tenev, Dogecoin Geliştiricilerine Blok Boyutunu Artırması İçin Çağrıda Bulundu!

Bir karşılaştırma yapacak olursak VISA, saniyede yaklaşık olarak 65.000 işlem onaylıyor. Dogecoin blok zincirinin VISA ağı kadar işlem onaylayabilmesi için TPS’ini yaklaşık 1.625 kat artırması gerekiyor.

Dogecoin şu anda 1 MB (megabayt) blok boyutuna ve 1 dakikalık blok süresine sahiptir. Kısaca Dogecoin blok zinciri, saniyede yaklaşık 40 işlem (TPS) onaylayabildiğini gösterir.

Tenev, bunun büyük bir sorun olmadığını Dogecoin blok zincirindeki blok boyutu sınırını ilk önce 1 gigabayt’a (GB) daha sonra 10 gigabayt’a (GB) çıkararak çözülebileceğini söyledi.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version