Muhabbit

Dogwifhat, Bybit’te ani yükseliş yaşadı: Fiyat kısa sürede yüzde 1450 arttı

Bybit bugün Dogwifhat’ı erken saatlerde listeledi ve token kısa sürede dikkat çekici bir artış yaşadı. Trade’in başlamasından sonra Dogwifhat fiyatı 42 dolara kadar çıktı ve daha sonra indi.

Bybit’te listelendikten kısa bir süre sonra Dogwifhat’ın fiyatı %1.450 oranında arttı. Ticaret sabah 8:50’de başladı ve sadece 10 dakika içinde fiyat 2,70 dolardan 41,85 dolara kadar yükseldi. Ancak bu yüksek fiyat sadece birkaç dakika sürdü ve daha sonra piyasa fiyatına geri döndü.

Dogwifhat şu an 2.77 dolardan işlemde

CoinGecko’nun verilerine göre Binance’te fiyatlar üzerinde herhangi bir etki olmadı. Şu anda, Dogwifhat’ın fiyatı 2.77 dolardan işlem görüyor.

Dogwifhat, şapka takan bir köpeğin resmini içeren bir memecoin. Son zamanlarda, Pepe, Bonk ve Book of Meme gibi tokenlerin popülerlik kazandığı bir dönemde önemli bir kazanç elde etti. Özellikle, Dogwifhat, Hsaka gibi popüler tüccarlardan ve Ansem gibi kilit isimlerden güçlü destek aldı.

Ayrıca, Dogwifhat destekçileri, tokenın görüntüsünün Las Vegas’ta sergilenmesi için 700.000 dolar topladı. Ancak, bu serginin ne zaman gerçekleşeceği veya devam edip etmeyeceği henüz belli değil. The Block

Son Yazılar

Exit mobile version