Muhabbit

Doodles Eski Billboard Yöneticisini Yeni CEO’su Olarak Atadı

Eski Billboard yöneticisi, tecrübeli isim Julian Holguin NFT koleksiyonu Doodles’ın ekibine CEO olarak katıldı.

Doodles-Muhabbit

Doodles-Muhabbit

Eski Billboard Yöneticisi Julian Holguin, popüler NFT koleksiyonu Doodles’ın ekibine CEO olarak katıldı.

Doodles resmî Twitter hesabı atamanın duyurusunu şu sözlerle gerçekleştirdi:

“Julian kurucularımızla birlikte Doodles IP’sini müzik, oyun ve eğlence alanlarında geliştirmek için çalışacak. Julian bu noktada ürünlerimizde şirket kültürümüzün yansımasına da özel olarak dikkat edecek.”

Holguin’in müzik ve eğlence sektörlerinde adından söz ettiren onlarca yıllık kariyerini göz önünde bulundurduğumuzda, Doodles’ın yeni CEO’sundan beklentisi oldukça anlaşılır bir hal alıyor. Müzik sektörünün önde gelen web sitesi ve müzik listelerinin atası olan Billboard’da geçirdiği 10 sene boyunca Holguin, önce Marka Ortaklıkları Biriminin Başkan Yardımcısı, sonra Gelir Biriminin Başkan Yardımcısı ve en nihayetinde, 2021 senesinde de grubun Başkanı olma görevlerini üstlendi.

Doodles

Doodles Ekibi Holguin’in Gelişiyle Beraber Yeni Bir Evreye Geçiş Yapıyor

Ekim 2021 tarihinde Evan Keast, Scott Martin ve Jordan Castro tarafından kurulan Doodles 10.000 NFT’den oluşan ve Ethereum blockchaini üzerinde yer alan bir koleksiyon. Animasyon formatındaki insanlardan, maymunlardan, hareketli alevlerden, kedilerden ve iskeletlerden oluşan koleksiyonun taban fiyatı OpenSea platformu üzerinde 22,5 ETH yani 60.000 dolar civarında seyrediyor.

İlginizi Çekebilir: NFT Nedir?

Doodles NFT’lerine sahip olan kullanıcılar, grubun sermayesi üzerinde söz hakkına sahip olabiliyor, gelecekteki kampanyalar üzerine fikirlerini dile getiriyor. Böylece Doodles’ı bir DAO’ya dönüştürüyor. Üyelerin grubun kontrolünü kendi aralarında düzenlemek için Web3 araçlarını kullandığı çevrim içi topluluklar olan DAO’larda, tokenlar, üyelerin teşviki ve grubun karar verme mekanizmasının idaresinde kullanılıyor.

Yeni görevine dair tweet atan Holguin, Doodles ekibine katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi ve ekledi:

“Proje için büyük hedeflerim var. 2. evre başlıyor, hazır olun!”

Daha fazla Metaverse haberleri için: Metaverse Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version