Muhabbit

Doodles NFT Koleksiyonu Ünlü Şarkıcıyı İşe Aldıklarını Açıkladı!

Doodles NFT koleksiyonu yeni yönetim kurulu üyelerini açıkladı

New York’ta düzenlenen NFT NYC konferansında Ethereum tabanlı NFT projesi Doodles, duyuruları ile dikkat çekti.

Doodles duyurusunda ünlü şarkıcı ve yapımcı Pharrell Williams’ın projeye Baş Marka Sorumlusu olarak katıldığını açıkladı. Ayrıca duyuruda girişim sermayesi şirketi Seven Seven Six liderliğindeki ilk finansman turunun tamamlandığı da belirtildi.

Pharrell Williams yakın zamanda NFT dünyasına kendi NFT platformu Gallery of Digital Assets (GODA) ile giriş yapmıştı. Şimdi ise Doodles’ta Baş Marka Sorumlusu olarak projenin müziğe, sanat eserlerine, tüketim ürünlerine, animasyona ve etkinliklere yaklaşımını şekillendirmeye yardımcı olacak.

Açıklama NFT NYC konferansında Williams’ın video kaydı ile birlikte yapıldı. Kayıtta Williams şunları söyledi:

“Markanın büyük bir hayranıyım. Çekirdek topluluktan başlayarak dışa doğru markayı inşa edeceğiz ve Doodles’ı yeni zirvelere, yeni seviyelere taşıyacağız.”

Williams ayrıca, Columbia Records ile ortaklaşa yayınlanacak olan “Doodles Records: Volume 1” adlı Doodles’tan ilham alan bir müzik albümünde Yönetici Yapımcı olarak görev alacak. Bir Doodles sözcüsüne göre albüm “büyük kayıt sanatçılarını” ve Doodles sanatçısı Scott “Burnt Toast” Martin’in eserlerini içerecek.

Doodles albümü birçok platformda piyasaya çıkacak ancak sadece NFT’ler aracılığıyla satılabilecek. Doodles sözcüsüne göre Doodles albümü ayrıca henüz belirtilmemiş bir NFT koleksiyonu ile birlikte sunulacak.

Doodles koleksiyonunun yönetim kuruluna Pharrell Williams’ın yanında Seven Seven Six’in Kurucu Ortağı Katelin Holloway de katıldı. İlk finansman turuna öncülük eden Seven Seven Six’in Doodles’a yaptığı yatırım miktarı ise açıklanmadı.

Doodles 2 Geliyor!

NFT NYC konferansında ayrıca Doodles’ın yapımcıları yeni NFT koleksiyonu Doodles 2’yu duyurdu. Doodles 2, orijinal koleksiyondaki 10.000 adet NFT’nin çeşitli özelliklerinden ve giyilebilir eşyalardan oluşacak ve milyonlarca avatarı kapsayacak. Bu avatarların Ethereum ağında piyasaya çıkmayacağı belirtildi. Ancak yeni koleksiyonun hangi ağda çıkacağı da açıklanmadı.

Doodles NFT koleksiyonu 2021 Kasım ayında çıktı. O tarihten son en değerli koleksiyonlardan biri haline geldi. CryptoSlam verilerine göre ikincil pazarda 500 milyon dolar işlem hacmine ulaştı. Doodles yakın zamanda eski Billboard Başkanı Julian Holguin’i CEO olarak işe aldığını açıkladı.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version