Muhabbit

Dört TikTok Fenomeni, ProjectX ve Glimpse İle Birlikte NFT Sektörüne Giriyor!

Toplam 20 milyon takipçisi ve ayda 120 milyon görüntülemesi olan dört ünlü TikTok fenomeni NFT sektörüne giriyor.

projectx Glimpse

projectx Glimpse

TikTok’un ünlü dört ismi, nadir NFT’lerden oluşan özel bir havuz oluşturmak üzere ProjectX platformuna katılıyor. 

10 özel NFT paketinin oluşturulacağı bu yeni oluşum ile birlikte kasım ayı başlarında yapılması planlanan programdan ise 250.000 $’dan fazla gelir elde edilmesi bekleniyor.

ProjectX (XIL), NFT projesi Glimpse (GLMS) ve TikTok’un yükselen dört yıldızından oluşan grup arasındaki bu güç birliği sayesinde, blog ve eğlence endüstrisine, ünlü blog yazarlarının anında para kazanma şeklini potansiyel olarak değiştirebilecek yepyeni bir örnek oluşturacak.

Yeni DAO’nun düzenleyicisi olacak olan Glimpse ($GLMS) önümüzdeki birkaç hafta içinde bu havuza on milyonlarca takipçisi olan, daha fazla TikTok yıldızını aktif olarak ekleyeceğini belirtti. Anlaşma kapsamında ProjectX, TikTok Stars’ın kasasındaki bu 10 NFT paketine sabitlenecek, 100 milyon değiştirilebilir BEP-20 tokenı piyasaya sürecek. Bunun yanında ProjectX erken yatırımcılar için ön satışı açarak önemli indirimlerinden yararlanmalarını sağlayacak. Ön satışın bitmesi ile birlikte tokenler hem DEX’lerde hem de CEX’lerde listelenecek.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Bu işlemlerden sonra, ticaret diğer tüm kullanıcılara tamamen açıldığında, tüm token sahipleri stake edebilme, pasif gelir elde edebilme, likidite sağlayabilme ve ödüller kazanabilme şansına sahip olabilecek.

ProjectX CEO’su John Slyusarev konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Yeni nesil sosyal medya yıldızlarıyla ortak olmaktan gurur duyuyoruz ve platformumuzu TikTok, YouTube ve Instagram topluluklarına daha da açıp genişletmeyi dört gözle bekliyoruz.”

Glimpse CEO’su ve kurucusu Theodore Kozlowski ise şu yeni girişim hakkında şu açıklamalarda bulundu:

“ProjectX ile sinerjik bir ortaklık kurmaktan heyecan duyuyoruz. ProjectX ile ortaklığımız, Glimpse’den satın alınan NFT’lerin faydasını en üst düzeye çıkarıyor ve DeFi’ın dahil edilmesiyle kullanıcılarımız için daha da büyük bir para kazanma seçeneği sunuyor.”

ProjectX Hakkında

NFT ile ilgili DAO’lar için bir başlatma paneli olan ProjectX, halka açık bir satış (IDO) yoluyla fon toplamak üzere NFT havuzları oluşturmak isteyen ünlüler ve diğer önemli figürlere yardımcı oluyor.

Project X, genel amaçlarının, müzik, dijital sanat ve spor kartlarından oluşan NFT’leri içeren farklı temalı NFT havuzları oluşturmaktır. 

Glimpse Hakkında

NFT pazar yeri kurucusu Teddy Kozlowski tarafından başlatılan ve bir sosyal medya platformu olarak tanımlanan Glimpse platformu, paylaşılan her bir “post”un satışa çıkarılabildiği, yani kısacası NFT haline getirilebildiği bir yapıda tasarlanmış durumda.

Bu sayede içerik üreticileri, “influencer”lar ve sporcular gibi birçok kişinin ortaya koydukları ürünleri ya da paylaşımları herhangi bir sınır olmadan NFT haline getirip satışa sunabiliyor.

Glimpse ile ilgili daha fazla bilgi için websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Blockchain haberleri için: Blockchain Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version