Muhabbit

Dubai’de Bir Okul, Bitcoin ve Ethereum’u Ödeme Yöntemi Olarak Kabul Ediyor!

Citizens School, blok zinciri teknolojisini akademik ve idari operasyonlarının çeşitli alanlarına entegre etmeyi de planladığını açıkladı.

Dubai Okul

Dubai Okul

Yerel haber kaynağı Arabian Business’a göre Dubai’deki bir okul, Bitcoin (BTC) ve Ethereum’u (ETH) öğrencilerin eğitimi için ödeme yöntemi olarak kabul ediyor.

Dijital varlıkları kullanan ödemeler, bir platform aracılığıyla kolaylaştırılır. Ödeme, BTC veya ETH olmasına bakılmaksızın otomatik olarak Birleşik Arap Emirlikleri Dirhemine (AED) dönüştürülür. Citizens School’un kurucusu Dr Adil Alzarooni şunları söyledi:

BAE’nin dijital ekonomisine ulaşmada genç nesillerin rolünü artırmayı istiyoruz. Daha fazla insan dijitalleşme çağını kucakladıkça, bugünün çocukları yarının girişimcileri ve yatırımcıları olacak.


Bununla birlikte Citizens School CEO’su Hisham Hodroge konu ile ilgili şunları söyledi:

Kripto para birimleri aracılığıyla öğrenim ücretlerine, ödeme seçeneği getirilmesi, başka bir ödeme seçeneği sunmanın ötesine geçiyor.

Bu haber, Citizens School’un amaçladığı teknoloji alanı olan blok zincirine ve onun sahip olduğu uygulamalara daha fazla ilgi göstermenin bir yoludur.

Bu yılın eylül ayında açılması planlanan okul, Dubai’nin merkezinde bulunuyor. Uluslararası bir okul olarak yapılandırılmış gibi görünüyor. Okul, 3 ile 11 yaş arası öğrenciler için eğitim vermektedir.

Citizens School’un web sitesine baktığımızda bir öğrencinin 1 yıllık eğitim masrafları yaklaşık 12.250 $ ile 17.700 $ arasında olduğunu söyleyebiliriz. Eğitim ücretinin içinde; KDV, öğle yemekleri, öğrenim için zorunlu bir iPad, geziler ve ulaşım da dahildir.

Dubai Muhabbit

Dubai Kripto Para Dostu Bir Ülke Haline Geliyor!

BAE, kripto para dostu olan bir bölgeye dönüşüyor. BAE, Orta Doğu’da bir kripto para savunucusu haline geldi. Hem Binance hem de FTX yakın zamanda Dubai’de operasyonel lisanslarını aldı. Son olarak Abu Dabi’deki düzenleyiciler, değiştirilemez tokenların (NFT) ticareti için taslak önerilerde bulunuyorlar.

Yaklaşık 3 hafta önce Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Başbakanı ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum Dubai’nin kripto para yasasını kabul ettiklerini duyurmuştu.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version