Muhabbit

Dünyaca Ünlü Gıda Devi KFC, Metaverse Dünyasına Katılıyor!

Metaverse dünyasına olan ilgi artıyor. Bu seferki hamle ise gıda devi KFC’den geldi.

Metaverse dünyasına olan ilgi, gıda sektöründe de artmaya devam ediyor. Son zamanlarda birçok işletmenin metaverse ve NFT sektörüne yönelik adımlar attığını biliyoruz. Bu seferki hamle ise gıda devi KFC’den geldi.

Gıda Devleri Metaverse Dünyasına Katılmaya İstekli!

Hatırlayacağınız üzere en son dünyaca ünlü fast-food zinciri McDonald’s’tan metaverse ​​dünyasına ilişkin hamle gelmişti. Metaverse‘te sanal bir restoran açmayı planladıklarını açıklayan McDonald’s, bu hamlesi ile kamuoyunda büyük bir ilgi görmüştü.

Mcdonalds NFT

Taco Bell, Pizza Hut ve Kentucky Fried Chicken‘ın (KFC) sahibi olan Brands, değiştirilemez tokenler (NFT) ile metaverse ürünleri ve hizmetleri için birden fazla ticari marka başvurusunda bulundu.

Daha fazla Metaverse haberleri için: Metaverse Haberleri

Metaverse ticari marka avukatı olan Michael Kondoudis, yapılan başvurular hakkında kendi resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu açıklamalarda bulundu:

KFC adı logosu için şu başvuruları yapmıştır:

Michael Kondoudis yapmış olduğu paylaşım içerisinde, başvuruların 25 Mart 2022 tarihinde gerçekleştiğini ve ayrıca Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne sunulduğunu da belirtti.

Michael Kondoudis son olarak konuya ilişkin şu eklemelerde bulundu:

Yum Brands, metaverse dünyasının potansiyelini keşfetti. Oluşabilecek potansiyeli görüyor ve lider olabileceği sanal ekonomi için markalarını metaverse dünyasına hazırlıyor.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version