Muhabbit

Dünyanın İlk NFT Bienali 2023’te Sanat Severlerle Buluşuyor!

Dünyanın ilk ve tek NFT Bienali’ne hazır mısınız? Sanat dünyası ile dijital dünyayı bir araya getiren NFT Bienali 2023’te başlıyor!

NFT Sanat Bienali

NFT Sanat Bienali

Dünyanın ilk ve tek NFT Bienali’ne hazır mısınız? Sanat dünyası ile dijital dünyayı bir araya getiren NFT Bienali 2023’ün ilk iki ayında sanat severlerle buluşacak.

Sanat ve yeniliği dijitalleşme, teknoloji ve yaratıcılığa dair global bir anlayışla bir araya getiren NFT Bienali, yer kürenin her köşesinden sanat severleri geleceğin sanatıyla buluşturmayı hedefliyor. Geleneksel sanat dünyası ile NFT ekosistemi arasında güçlü bağlar kurmayı amaçlayan etkinlik, katılımcıların sanatı aynı anda hem fiziksel dünyada, hem de metaverse’de deneyimlemesini sağlayacak.

“Üç noktalı bir soru işaretiyle, Tuhaf Bir Kehanetin Katarsisi ölçünün ötesinde bir mutluluk hayal etmenizi ve tanıdık ve bilinmeyenin yeni bir portresini düşünmenizi sağlar. NFT Bieniali, belki de gerçek evimiz diyeceğimiz soyut bir dijital evrende şiirsel bir insan formu yaratmaya bir davettir.”

NFT Bieniali – Tuhaf Bir Kehanetin Katarsisi

Etkinlik, Ocak-Şubat 2023 boyunca 10 ayrı başkentte ve metaverse’de düzenlenen sergilerle gerçekleşecek. Etkinliğin gerçekleşeceği şehirler ise şöyle: İstanbul (Zorlu PSM ve X Media Sanat Müzesi), Brüksel (Art Loi 66), Berlin (TZ Connect), Londra (Artsect Gallery), Amsterdam (WIHH Gallery),  Los Angeles (Vellum LA),  Ichinomiya/Japonya (Noko Giri), Bogota (Rincon Projects), Tokyo ve Singapur (UltraSuperNew Gallery).

Etkinlik sırasından katılımcılar hem metaverse’ü hem de fiziksel sergiyi ekranlar ve projeksiyonlar aracılığıyla gezebilecek, sanat performansları izleyebilecek ve belirli pop-up sergi alanlarında sanat ve NFT’ler üzerine düzenlenecek 25’ten fazla hibrit panele dahil olabilecek. Etkinliğin katılımcılar için unutulmaz bir “fijital” deneyim olması hedefleniyor.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Maksimum sayıda sanat severe ulaşmak için katılımın bedava olacağı etkinlik 100’den fazla sanatçının, 10 kişiden oluşan küratör ekibin, NFT topluluğunda yer alan bir dizi entelektüel danışmanın ve The Sandbox ve Spatial gibi global ortakların katkılarıyla gerçekleştiriliyor.

6 Ocak 2023’te Zorlu PSM’de başlayacak olan etkinliğe dair daha fazla bilgi için buradan etkinlik sitesine, bu link üzerinden de etkinlik Instagram sayfasına erişebilirsiniz. Etkinliğin sunumuna ise buradan ulaşabilirsiniz.

Etkinliğe dair iletişim için: hello@nftbeinnial.com

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için hesabımızı takip edebilirsiniz: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha fazla NFT haberi için: NFT Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version