Muhabbit

dYdX Perpetual işlemleri StarkWare’da Aktif!

dYdX, kullanıcılarına daha kapsamlı bir ticaret sistemi sunuyor!

dydx

Merkezi olmayan türev borsası dYdX tarafından sunulan “perpetual” işlemler, Ethereum Layer 2 çözümü StarkWare üzerinde çalışmaya başladı.

dXdY, “Layer 2 protokolüne geçiş ile birlikte, çapraz marjlı ‘perpetual’ işlemler için tamamen yeni bir ürün ve ticaret sistemi oluşturduk. Ürün, yeni ve geliştirilmiş bir kullanıcı arayüzüne, anında ticaret olanağına ve kullanıcıların düzenli olarak işlem yaparken bekledikleri tüm gelişmiş özelliklere sahiptir.” dedi.

dYdX ayrıca, kullanıcıların “düşük gas maliyetleri, işlem ücretleri ve düşük ticaret sınırlamalarından” yararlanabileceğini açıkladı.

dYdX, ölçeklendirme tekliflerini masaya yatırmak için ilk olarak geçen Ağustos’ta StarkWare ile ortaklık kurdu; StarkWare, bu çözüm için ZK Rollups teknolojisini kullanıyor. Bu çözüm, Ethereum’un karşılaştığı ölçeklendirme sorunlarından bazılarının ilacı olmuş durumda.

Fakat her iki teknolojinin de artıları ve eksileri var. dYdX, ZK Rollups’ı seçtiğini, çünkü StakeWare’ın çözümünün ortaklığa başlarken zaten hazır olduğunu belirtti.

Firmanın rakibi Synthetix ise Optimism’in sağladığı çözüm ile kullanıcılarını destekliyor. Bununla beraber en popüler DEX’lerden biri olan Uniswap ise önümüzdeki aylarda Optimism’i kullanmaya hazırlanıyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version