Muhabbit

dYdX Self Servis Ortaklık Programını Duyurdu

Merkeziyetsiz türev işlem platformu dYdX self-servis ortaklık programını kullanıcıların beğenisine sundu.

Merkeziyetsiz türev işlem platformu dYdX self-servis ortaklık programını kullanıcıların beğenisine sundu.

Bugün geldiği noktada platform etrafında oluşan topluluğun emeğinin oldukça büyük olduğuna dikkat çeken platform, yeni ortaklık programı ile ödüller dağıtarak adeta topluluğuna olan borcunu geri ödemeyi hedefliyor. 

“dYdX’te olabilecek en iyi ticaret deneyimini yaratma konusunda tutkuluyuz. Bugün geldiğimiz noktada sağladığımız yüksek kalite deneyiminin büyük bir kısmını inşa ettiğimiz topluluğa borçluyuz. dYdX topluluğunu genişletmeye ve ürünümüzü paylaşmaya devam eden kullanıcılarımızı ödüllendirmek için bir self-servis ortaklık programı başlatıyoruz.”

Duyuru metninin devamında böyle bir satış ortaklığı programının topluluk tarafından uzun zamandır talep edildiğini belirten dYdX, programı piyasaya sürmekten duydukları heyecanın da altını çizdi ve ekledi: 

“Self-servis ortaklık programı; tüm dYdX kullanıcılarının bir yandan platformun tanıtımını yaparken, bir yandan da gelir elde etmelerinin önünü açacak.”

Platform programın nasıl işleyeceğini ise şu sözlerle açıkladı:

“Öncelikle profil sayfalarında yer alan katılım süreci tamamlanacak. Sonrasında, yeni kullanıcıları dYdX borsasına yönlendirmek için ilgili platformların satış ortaklığı linklerini kullananlar, oluşturulan işlem ücretlerine bağlı olarak devam eden ödemeleri alacak. Platforma yeni katılan yatırımcılar ise işlem ücretlerinde %5 oranında indirim kazanacak. Gelir paylaşımı, dYdX dönem planına uygun olarak her 28 günde bir ödenecek.”

dYdX ayrıca gelir payı yüzdesinin ilgili platformun stkDYDX bakiyesine bağlı olarak her hesaplama sırasında belirleneceğinin de altını çizdi. 

“Holding stkDYDX ilgili platformlara, bu platformların satış ortaklığı linklerini kullananlar için daha yüksek ticaret ücreti yüzdeleri sunacak.”

dYdX ortaklık programı işlem ücreti oranları

dYdX Ortaklık Ödüllerini USDC Olarak Yatıracak

Peki satış ortaklığı kapsamında ortaya çıkan işlem ücretleri ne zaman ve nereye gönderilecek? dYdX’e göre ortaklık ödülleri, dYdX’in referans yönlendirmelerden ilgili işlem ücretlerini aldığı dönemin bitiminden yaklaşık 7 gün sonra gönderilecek. USDC (USD Coin) olarak ödenecek ödüller satış ortağının dYdX protokolünde yer alan dYdX hesabına yollanacak. stkDYDX’lerin ise satış ortağının dYdX hesabına bağlı olan Ethereum ağı adresinde tutulması gerekiyor.

dYdX; açık, güvenli ve güçlü finansal ürünler oluşturma misyonuyla önde gelen merkezi olmayan bir borsanın geliştiricisi olarak dikkat çekiyor. Protokol, ticaret sırasında merkezi bir borsaya güvenme ihtiyacını ortadan kaldıran Ethereum üzerinde denetlenmiş akıllı sözleşmeler üzerinde çalışıyor. Merkeziyetsiz bir borsanın güvenliğini ve şeffaflığını, merkezi bir borsanın ise hızı ve kullanılabilirliği ile birleştiren platform, Ethereum, Bitcoin, Solana, Sushiswap, Avalanche, Aave, Yearn Finance, Chainlink, 1Inch ve Uniswap için perpetual swap işlem imkanı tanıyor.

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Daha Fazla DeFi Haberi için: DeFi Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version