Muhabbit

eBay, Kripto Para Ödemelerini Almaya Hazırlanıyor!

10 Mart’ta tüm ödemeler, reklamlar ve odak kategorilerimiz üzerinde daha derine ineceğiz.

Dev e-ticaret şirketi eBay, 2022 Mart ayında kripto para ödemeleri için sistemine destek eklemeye hazırlanıyor.

Aslında büyük e-ticaret şirketlerinin birçoğu hala kripto paralarla ilgili atılımı tam olarak gerçekleştirmedi. Hazırlık aşamasında olsalar da henüz hiçbiri kripto paraları ödeme aracı olarak kabul etmiyor.

eBay Daha Genç Müşterileri Hedefliyor

Platformlarında 85 milyon dolarlık bir hacmi yönettiklerini söyleyen eBay CEO’su Jamie Iannone, yeni ödeme seçeneklerinin daha genç müşterileri çekmeyi amaçladığını söylüyor:

10 Mart’ta tüm ödemeler, reklamlar ve odak kategorilerimiz üzerinde daha derine ineceğiz.

Yapılan bir ankete göre Y ve Z kuşağının en kripto para dostu demografi olma eğiliminde olduğu ortaya çıktı. e-Bay’ın genç kuşağı hedeflemesi ve anket sonuçları kripto paraları sistemine entegre etmek istemesinde etkili rol oynamış olabilir.

eBay CEO’su aynı zamanda NFT’ler ile ilgili işlemlerin gerçekleştiğini de sözlerine ekledi.

Geçen yıl platformda NFT ticareti yapılabilmesi için politikalarımızı, değiştirdik ve aslında bilirsiniz, eBay insanların satacak bir şeyleri olduğu bir yer.

”Dolayısıyla, hiçbir şey duyurmadığımız ve herhangi bir şey yapmadğımız halde bile insanlar platformda NFT ticareti yapmaya başladılar. Bu bana yıllar önce, o noktada bir araç işimiz bile yokken insanların araba satmaya başladığı zamanları hatırlattı. Dolayısıyla aynı tür şeyleri NFT’lerde de görüyoruz.” diyerek ekledi.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Metaverse haberleri için: Metaverse Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version