Muhabbit

Echidna Finance Son Güncellemeler

Echidna Finance’in güncellediği yeni arayüz ve bununla beraber geliştirilen diğer özellikler yazımızda…

Echidna Finance, Platypus ile paralel çalışmak için geliştirilen bir protokoldür. Bu yeni protokol; farming sürecini daha da basitleşirirken, kullanıcılar için PTP getirilerini artırıyor.

Nisan ayındaki son güncellemelerinden kısaca bahsedecek olursak; Echidna 2.0 dApp üzerindeki değişikliklerin başında mevcut UI fonksiyonlarının geliştirilmesi yer alıyor. Uygulamanın en güzel yanlarından biri kullanıcı dostu uyarı ekranı. Ekrandaki ölçümler sayesinde kullanıcılar; hazine istatistikleri ve yatırım performansları üzerinde protokol şeffaflığını destekleyen TVL, $ECD dolaşımındaki arz, $vePTP hazinesi hakkındaki verileri gerçek zamanlı olarak izleyebilir.

Ayrıca $PTP kontrol panelinde, sistem kalitesi için gereken yükseltmeleri içeren yeni veri panosu ve maksimum artış elde etmek için gereken $ECD miktarı gösterilmektedir.

Bu yeniliklerin dışında, her havuzda ilgili tokenlar için APR dökümü ve talep edilebilir (claim) ödülleri gösteren vurgulu araç ipuçları ayarlandı.

Kullanıcıların gelecekteki ödülleri ve APR artışlarını tahmin etmelerini sağlayan bir APR hesaplayıcısı oluşturuldu.

$ECD kilitleme hesaplayıcısı & ilerleme çubuğu

Yine ecdPTP-PTP işlem çifti olarak LP token stake edildiğinde, kullanıcıya maksimum artışı elde etmek için ne kadar $ECD kilitlemesi gerektiğini gösteren bir geçiş çubuğu eklendi.

Aynı zamanda @platypusdefi sAVAX-AVAX havuzu yeni UI/UX’te listelendi. Platypus dApp üzerinde AVAX ile swap yapılan wAVAX ve sAVAX mevduatları da kabul edilmektedir.

Echidna Neler Yapıyor?

Echidna Finance, PTP getirilerini artıran bir protokol. Proje her kullanıcıya mümkün olan en yüksek PTP getirisini sunmayı hedeflerken aynı zamanda dezavantajları da minimize ediyor. Peki tüm bunları nasıl yapıyor, inceleyelim:

1. vePTP birikimi için mümkün olan en büyük PTP havuzunu oluşturur.

2. Platypus üzerindeki farming uygulamalarından mümkün olan en yüksek getiriyi elde eder.

3. Platypus üzerindeki farming uygulamasını basitleştirir.

4. Likidite problemi ortadan kalkıyor.

Echidna dApp: https://app.echidna.finance/

Echidna Twitter: https://twitter.com/echidna_finance

Echidna Medium: https://medium.com/@echidnafinance

Echidna Telegram: http://t.me/echidnafinance

Echidna Discord: discord.gg/YaH8yP4X3D

Bu içerik sponsorludur.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version