Muhabbit

Echidna Finance, Terra İle Ortaklık Sağladı!

Yapılan ortaklıkla beraber Echidna Finance, Avalanche blok zincirinde UST’nin benimsenmesi artması planlanıyor.

echidna Finance Likidite Havuz

echidna Finance Likidite Havuz

Echidna Finance, Terra (LUNA) ile stratejik ortaklığını duyurdu. Echidna Finance, yapılan bu ortaklıkla Avalanche blok zincirinde UST’nin benimsenmesini artırmayı planlıyor.

Ortaklığın başlangıcına özel olarak Echidna, yeni bir havuz oluşturdu. Kullanıcılar, bu havuza fonlarını yatırıp farm işlemi yapabilir ve karşılığında getiri sağlayabilir.

Kullanıcılar havuza UST ve USDC yatırarak; UST, PTP ve ECD kazanabilir.

Echidna Finance’teki havuzlar

Platypus UST ile Çifte Ödül Kazan!

Platypus’tan gelen PTP emisyonları ve bonus UST ödülleri, UST havuzu ve UST ile eşleştirilmiş USDC havuzu (USDC_UST havuzu) arasında eşit olarak dağıtılır.

Kullanıcılar, PTP ve UST ödüllerinin tam tahsisine hak kazanmak için havuza yatıracağı fonları UST ve USDC olarak ikiye bölmelidir.

Kullanıcılar, daha fazla PTP ve UST’e kazanmak için Echidna’daki UST ve USDC_UST havuzlarına likidite yatırmalıdır. Tüm UST ödülleri kullanıcılara tamamen aktarılacaktır. Echidna, UST üzerinden herhangi bir ücret tahsil etmeyeceğini açıkladı.

7 Nisan 2022 tarihinde işleme açılan havuz 8 hafta boyunca açık kalacak. Ödül havuzu 100.000 UST ve 50.000 $ değerinde ECD’den oluşuyor.

Echidna Nedir? Ne İşe Yarar?

Echidna Finance, PTP getirilerini artırmaya çalışan bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Proje, her kullanıcıya mümkün olan en yüksek PTP getirisini sunmayı hedefliyor. Peki tüm bunları nasıl yapıyor, inceleyelim:

Echidna Finance, PTP birikimi için mümkün olan en büyük PTP havuzunu oluşturur ve Platypus üzerindeki farming işlemlerinde mümkün olan en yüksek getiriyi elde eder. Bununla birlikte 10 aylık vePTP biriktirme sürecini iptal ederek LP ödüllerini hızlandırılmış biçimde maksimize eder.

Platypus, üzerindeki farming uygulamasını basitleştirir. Böylelikle kullanıcılar PTP’yi sürekli olarak claim etmek (toplamak) zorunda kalmaz ve işlem ücreti ödemezler.

Kullanıcıların sermaye tahsisi için endişelenmeleri gerekmez ve fonlarını stablecoinlerde tutabilirler. Bu esnada maksimum getiriler elde ederler.

Echidna Finance, likidite problemini ortadan kaldırmayı hedefliyor. Kullanıcılar, platformdan diledikleri zaman ödül kaybı yaşamadan PTP’lerini çekebilir.

Echidna Discord: discord.gg/YaH8yP4X3D

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version