Muhabbit

Echidna Rush Başladı! PTP Sahipleri İçin Ödüller Büyük!

Platypus platformunun ortaya koyduğu ekonomik modele ek getiriler sağlayan Echidna Finance, ilk yatırımcılarına özel fırsatlar sunuyor.

echidna rush

echidna ECD token

Geçtiğimiz gün (26.02.2022) Echidna Finance’in Medium ve Twitter hesaplarından yapılan duyuru ile PTP sahiplerine müjdeli bir haber verildi. Echidna, açılışına özel olarak ecdPTP stake eden kullanıcılarının getirilerini 4’e katlıyor.

İlginizi çekebilir: Echidna Finance Nedir?

Echidna Rush Etkinliği Başladı

DeFi ekosistemindeki önemli girişimlerden biri olan Platypus’un getiri modelini baz alan ve yatırımcıların gelirlerini artıran Echidna Finance, beta sürümü ile açılışını yaptı. Açılışa özel olarak PTP stake etmek isteyen kullanıcılara özel fırsatlar sunuluyor.

27 Şubat 2022 tarihinde başlayan etkinlikte, PTP stake edenlerin getirileri ECD (Echidna yerel tokenı) olarak kazanılacak. Özellikle erken yatırımcılara çok önemli getiri fırsatları sunulacağı iddia ediliyor. Yatırımcıların ecdPTP birimi ile stake ettikleri tokenlar anında ECD getirileri sağlamaya başlıyor. Şimdi detaylara bakalım.

Kazanılacak ECD tokenların kaynağı

ECD emisyonları, ecdPTP stake eden yatırımcılara %55’lik token arzından sağlanacak.

Kullanıcıların ne yapması gerekiyor?

Mekanizma nasıl çalışıyor?

Ellerindeki ecdPTP tokenları stake edenler için 4 kat oranla getiri fırsatları başlatıldı. Platform üzerinde stake edilen toplam ecdPTP miktarı arttıkça, getiri oranlarında düşüşler meydana gelecek.

Bu mekanizma ile tüm kullanıcılar için, sermaye miktarına bakılmaksızın aynı getiri oranları sunuluyor. Erken aşamada etkinliğe katılan PTP sahipleri için getiri fırsatları daha fazla. 3 milyon adet ecdPTP stake miktarı aşıldıktan sonra, ECD emisyonlarında logaritmik bir azalma oluyor. Bu yüzden erken yatırım yapmak önemli.

PTP’lerinizi ecdPTP’ye çevirdikten sonra stake etmeyi unutmayın. ecdPTP’lerinizi stake ettiğiniz an ECD getirilerinizi kazanmaya başlayabilirsiniz.

Echidna dApp: https://app.echidna.finance/

Echidna Twitter: https://twitter.com/echidna_finance

Echidna Telegram: http://t.me/echidnafinance

Bu içerik sponsorludur.

Daha fazla DeFi Haberleri için: DeFi Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version