Muhabbit

Echidna veECD Destekli Farming Dağılımını Duyurdu

Echidna veECD destekli farming dağıtımını duyurdu. Kullanıcılar artık veECD için ECD’yi kilitleyerek ödüllerini 5 kata kadar artırabilecek.

Echidna

Echidna

Echidna veECD destekli farming hizmetini kullanıcılarının beğenisine sundu. Bu hizmet ile birlikte kullanıcılar artık ECD yoluyla teşvik edilen emisyonları elde edebilmek amacıyla platform üzerinden ECD/AVAX ya da ecdPTP/PTP için likidite sağlayıcılığı yapabilecek.

Bu yeni girişim sayesinde veECD’nin farming emisyonları, ECD’yi kitleyen yatırımcılar için 5 kata kadar artış görecek. Bu ikincil havuzlar Echidna dApp’inin “LP Yatırma” sayfasında yer alacak.

İlginizi çekebilir: Echidna Nedir?

Echidna girişimleriyle ekosisteminde yer alan tokenların değerini artırmaya odaklanıyor. Platform, ECD ve PTP’yi içeren yeni, üretken stratejilerin ekosisteme entegre edilmesinin hem Echinda hem de Platypus kullanıcıları için değer yaratacağını dile getiriyor.

ecdPTP/PTP havuzu bir yandan kullanıcıların ecdPTP’lerini kolaylıkla PTP’ye geri dönüştürme imkanı sağlarken, bir yandan da PTP’den ecdPTP’ye dönüşümler için arbitraj fırsatları sunuyor. ecdPTP/PTP havuzu Trader Joe’da yer alıyor. Kullanıcıların LP token’larını edinebilmek için ecdPTP ve PTP arzını karşılaması gerekiyor. Platform üzerinden LP token’ları oluşturularak ECD çiftçiliği gerçekleştiriliyor ve son olarak veECD için ECD kilitlenerek ödüller 5 kata kadar artırılıyor.

ECD/AVAX havuzu da benzer bir şekilde Echidma’nın Rocket Joe lansmanı sırasında Trader Joe üzerinde oluşturuldu. Kullanıcılar bu havuzdaki ECD ve AVAX arzını sağlayarak LP token’ları elde edebiliyor. Yine platform üzerinden LP token’ları oluşturularak ECD için farming işlemi ve son olarak da veECD için ECD kilitlenerek ödüller 5 kata kadar artırılıyor.

Echidna Finance

Echidna Token Kilit Süresini 2 Sene ile Sınırlandırıyor

Kullanıcılar ne kadar çok token kilitlerlerse o kadar uzun süre kilitli tutma imkanına sahip oluyor ve bir o kadar da fazla veECD elde ediyorlar. Platform, kilit süresini iki sene ile sınırlandırıyor. Bu süreçte kullanıcılar kilitli token miktarını artırabiliyor ve token kilitlerinin süresini diledikleri zaman maksimum süreye dek uzatabiliyor. Kilit süresi sona erinceye kadar para çekme işlemleri gerçekleştirilemiyor.

Her ECD veECD’ye kilitlendiğinde, hem ECD/AVAX hem de ecdPTP/PTP havuzlarında artırımlar otomatik olarak uygulanıyor.

2 Mart 2022 tarihinde başlayan Trader Joe Double Reward Farm etkinliği 30 gün boyunca devam edecek. Bu etkinlikte Rocket Joe katılımcıları tek bir tıklamayla LP token’larını çift ödül şeklinde toplama imkanına sahip oluyor.

Platform aynı zamanda karanlık modda bir web sitesi/dApp ara yüzü ve Echidna üzerinden Platypus’tan doğrudan para çekebilmek için gerekli olan unstaking özelliği üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor.

Echidna dApp: https://app.echidna.finance/

Echidna Twitter: https://twitter.com/echidna_finance

Echidna Medium: https://medium.com/@echidnafinance

Echidna Telegram: http://t.me/echidnafinance

Echidna Discord: discord.gg/YaH8yP4X3D

Bu içerik sponsorludur.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version