Muhabbit

Edward Snowden: Diğer Ülkeler El Salvador’u Örnek Almalı!

Edward Snowden, El Salvador gibi diğer ülkelerin de BTC’yi benimsemesi gerektiğini söyledi!

El salvador'da

El salvador bitcoin

Edward Snowden, El Salvador’dan sonra diğer ülkeler tarafından Bitcoin’in benimsenmesi gerektiğini söyledi. Snowden, Bitcoin için adım atmayan ülkelerin daha sonra pişman olabileceklerinden bahsetti.

İyi bir şöhreti olmayan muhbir Edward Snowden, ABD’nin istihbarat bilgilerini sızdıran bir ajan olarak biliniyor. Snowden, Bitcoin’in son zamanlarda El Salvador tarafından yasal para birimi olarak kabul edilmesi hakkında yorum yaptı. Edward Snowden, diğer ulusların da artık BTC’yi benimsemesinin önemli olduğuna inanıyor.

Edward Snowden: Geç Kalanlar Tereddüt Ettiklerine Pişman Olabilir!

Snowden, 7 Eylül’de San Salvador’daki McDonald’s yemeğinin ücretini Bitcoin ile ödeyen kripto para gazetecisi olan Aaron van Wirdum’un bir gönderisine yorum yaptı.

İlginizi Çekebilir:

McDonald’s Artık Bitcoin ile Ödeme Kabul Ediyor!

Ülkelerde kripto para ticareti yapılmaya başlandığında, ülkeler elinde tuttukları BTC’lerle rakipleri üzerinde baskı oluşturabilir. Bunun bir diğer sebebi de BTC arzının sınırlı olmasıdır.

Snowden, Bitcoin’i benimseyen ulusların daha sonra çok pişman olacağına inanıyor.

Snowden Bitcoin satın almak istedi

Geçen yılın Mart ayında Snowden, ilk kez biraz Bitcoin satın almak istediğini itiraf etti.

edward snowden twıtter

Bitcoin’in 8,000 dolar seviyesinden 4,000 doların altına düştüğü o iki günde çoğu yatırımcı panik satışı yapmıştı. Tabi birileri satarken birileri de alıyor. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım. O gün ki düşüş sadece kripto para piyasasında olmamıştı, geleneksel borsalar ve benzeri şeyler de ağır bir düşüş yaşamıştı. En çok dikkat çeken “emtia” ise ham petrol olmuştu. Ham petrolün çok fazla düşüşü herkesi endişelendirmişti.

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz..

Son Yazılar

Exit mobile version