Muhabbit

El Salvador Diplerden 150 Bitcoin Daha Satın Aldı!

Bitcoin değerindeki ani düşüş tüm yatırımcıları etkiledi. Bunu fırsat olarak gören Nayib Bukele, El Salvador adına 150 Bitcoin daha aldı.

El Salvador

Bitcoin El salvador

Yeni yaşanan Bitcoin değerindeki düşüş, El Salvador’u durdurmuyor. 42 bin dolar bandına gerileyen BTC, El Salvador için yeni bir “Alım Fırsatı” yarattı.

El Salvador’un Bitcoin sevdalısı başkanı Nayib Bukele, bugün Twitter’dan yaptığı paylaşımlar ile herkesin yüzünü güldürdü. Bitcoin’deki düşüş trendinden sonra El Salvador, 7.3 milyon dolar değerindeki 150 Bitcoin‘i varlıkları arasına kattı.

İlginizi çekebilir: Nayib Bukele Kimdir?

150 adet Bitcoin’i ortalama 48 bin dolar/btc değerinden aldığını söyleyen Nayib Bukele, en dip olan 42 bin dolar bandından alamadığı için üzgünlüğünü ifade etti. Nayib Bukele en dipten alım fırsatını, 7 dakika ile kaçırmış.

El Salvador ve Bitcoin Politikası

El Salvador’un Bitcoin destekçiliği konusunda en önde gelen ülkelerden biri olduğunu söylemek hiç de yanlış olmayacaktır. Ülkenin Bitcoin ile ilgili attığı adımlara birkaç örnek verecek olursak:

İlginizi çekebilir: El Salvador ve Bitcoin Haberleri

Nayib Bukele ve Justin Sun

Başkan Nayib Bukele’nin bu eğlenceli Twitter paylaşımından sonra kendisine aynı platform üzerinden yanıtlar gelmeye başladı. Gelen yanıtlardan biri ise önemli bir isim olan Justin Sun’a ait. Bilindiği gibi Justin Sun, kripto para platformu TRON’un kurucusu ve CEO’su.

Milyarder iş adamı Sun, yaptığı paylaşımda El Salvador başkanına uyduğunu ifade ederek 100 adet BTC aldığını duyurdu. Ardından ise komik bir gelişme yaşandı ve Nayib Bukele; “Sadece birkaç milyon dolar daha harcayarak, 50 BTC daha almalısın. Ancak o zaman eşitlenebiliriz” dedi. Bunun üzerine Justin Sun 50 BTC daha aldı.

İlginizi çekebilir: Justin Sun Kimdir?

İki önemli isimin bu eğlenceli yazışması ise, şu sıralar piyasadaki düşüş trendi ile hüzünlenen yatırımcıların yüzünü güldürmeyi başardı.

Ayı sezonunun gelip gelmeyeceği ile ilgili spekülasyonlar sürerken, mizahi yönü ağır basan ünlü isimlerin bu tip paylaşımlar yapması şüphesiz ki herkesi mutlu ediyor. Bizler de bu haberi hazırlarken oldukça eğlendik.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version