Muhabbit

Eldarune Lansmanı Yaklaşıyor: Ağustos 2022 Raporu

Orta çağ zamanlarını konu alan ve çok oyunculu bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkan Eldarune, topluluğu ile gelişmeleri paylaştı.

eldarune

Eldarune için önemli bir ay daha geride kaldı. Yol haritasındaki önemli kilometre taşlarını yerine getirmeye devam eden ve oyunun ana lansmanına yaklaşan ekip, Ağustos 2022 raporunu topluluğu ile paylaştı. Yaşanan gelişmeleri hep birlikte inceleyelim.

İlginizi çekebilir: Eldarune Mint Etkinliği! Eldarune’da Kahraman Olun!

Kurulan Partnerlikler

Geçtiğimiz ayın en önemli etkinliklerinden biri; Polygon Studios ile yapılan iş birliği oldu. Kurulan bu partnerlik ile birlikte Eldarune ve Polygon; NFT ve oyun içi ihtiyaçlar konusunda güçlerini birleştiriyor. Blok zinciri temelli oyunlarda belirli parçaların koordine şekilde birleştirilmesi gerekiyor. Polygon Studios katılımı ile birlikte gelecekte oyunun scaling (ölçeklendirme) ve cost-effectiveness (fiyat verimliliği) özelliklerinde iyileştirmeler yapılacak.

Eldarune ekibi, Polygon Studios ile yapılan partnerlikten dolayı mutlu olduklarını aktarıyor. Gelecekte blok zinciri dünyasında cross-chain (çapraz zincirli) bir yapı olacağı düşünülürse, atılan adımlar heyecan verici. Bu bakış açısı ile proje ekibi bir partnerlik daha kurdu ve Axelar Network ile iş birliği yapmaya başladı. Bu partnerlik ile birlikte Eldarune, GameFi ekosisteminde yüksek güvenlik önlemlerine ve verimli çalışabilirlik özelliklerine kavuşacak.

İlginizi çekebilir: GameFi Nedir?

Yapılan Operasyonlar

Kurulan partnerliklere ek olarak, proje ekibi in-house (kurum içi) geliştirmelerine de devam etti. Eldarune; Digard’ta yer alan ilk oyun olacak ve Digard subnet testleri Avalanche ağı üzerinde başladı. Digard Game Market test çalışmaları Eldarune Testnet ile birlikte devam ediyor ve 1.300 katılımcı ilk testnet’te yer aldı.

Testnet katılımcılarından gelen geri bildirimler ile beraber, Eldarune geliştirici ekibi çalışma ve geliştirmelerine devam ediyor.

Ağustos 2022’de ayrıca oyun içerisinde dungeon mode üzerinde güncellemeler yapıldı. Dungoen mode, testnet üzerinde deneyimlenmeye hazır. Geliştirici ekip dungeon mode’u hayata geçirebilmek için çok çalışarak yeni karakterler ile yeni harita sistemini oyuna entegre etti.

Oyuncular dungeon mode’da eşyalarını kendi başlarına veya takım olarak farm edebilecekler. Dungeon farming etkinlikleri ile oyuncular daha iyi ekipmanlara sahip olabilecekler.

Ayrıca bu ay; Elymnias adında yeni bir karakter de oyuna dahil oldu! Oyunda her yeni karakter, yaklaşık her hafta ekip tarafından duyuruluyor. Oyun içi karakter sayısı yeni ekleme ile birlikte 7’ye yükseldi. Karakterler NFT olarak da erişilebilir olacak.

Oyun Karakterleri ile ilgili daha fazla bilgi için buraya bakabilirsiniz.

Ağustos 2022’nin Önemli Gelişmeleri

Sırada Ne Var?

Ağustos 2022 proje ekibi ve topluluk için oldukça hızlı geçti. Proje ekibi, çalışmalarına bu ay da devam edecek. Peki gelecekte oyundan neler beklemeliyiz? İşte bekleneceklere ve geleceğe dair kısa bir video:

Yakın zaman içerisinde dungeon mode için testnet başlayacak. Proje ekibi, tüm gelişmelerden topluluğunu haberdar etmeye devam ediyor olacak. Takipte kalın!

Eldarune’a ait tüm sosyal medya kanallarına buradan ulaşabilirsiniz.

Daha fazla Altcoin haberi için: Altcoin Haberleri

Daha fazla NFT haberi için: NFT Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version