Muhabbit

Eldarune Topluluk Odaklı Yeni Programını Duyurdu!

GameFi sektörünün popüler oyunlarından olan Eldarune 24 Ekim 2022 Pazartesi günü topluluk odaklı yeni programını takipçilerine duyurdu.

eldarun1

eldarun1

GameFi sektörünün popüler oyunlarından olan Eldarune 24 Ekim 2022 Pazartesi günü topluluk odaklı yeni programını takipçilerine duyurdu.

Eldarune Topluluk Programına Başvurun” diyerek Twitter üzerinden duyuruyu gerçekleştiren platform, amacını daha fazla oyuncunun Eldarune oynaması ve oyundan zevk alması olarak ifade ediyor.

“Bu amacı gerçekleştirebilmek için bizimle benzer tutkulara sahip, oyun sektörü ve Eldarune için bizimle aynı heyecanı ve yaratıcı ilgiyi taşıyan insanlar arıyoruz.”

Eldarune Ekibinin Bir Parçası Olmanın Faydaları:

Herkesin farklı yeteneklere ve ilgi alanlarına sahip olduğunun bilincinde olduğunu ifade eden platform, bu nedenle katılımcı olmak isteyen herkese uygun farklı fırsatlar sunduklarını dile getirdi.

Eldarune Topluluk Programının Sunduğu İş Fırsatları:

Platform, Eldarune markasına yönelik bilincin artmasına sağlanan katkıların da karşılıksız kalmayacağının altını çizdi.

“Ezberleri bozan bir GameFi oyununun gelişim sürecine birinci elden tanık olma fırsatı elde edeceksiniz. 4 farklı elçilik seviyesinden 4.seviyeye eriştiğinizde Eldarune ekibinin kalıcı bir üyesi olacaksınız. Yalnızca blockchain sektöründe tecrübe kazanmayacak, aynı zamanda kuvvetli bir itibara da sahip olacaksınız.”

Eldarune’da Eylül 2022’de Yaşanan Gelişmeler

Ekim 2022’ye yeni topluluk programıyla damga vuran Eldarune, bu noktaya oldukça yoğun bir eylül ayı geçirdikten sonra geldi. Eylül ayına damga vuran ilk gelişme Zindan Modu deneme sürümünün kullanıcıların beğenisine sunulması oldu. Bu zindanlarda oyuncular düşmanları yenerek ödüller kazanabildiler. Bir yandan da esas sürüm piyasaya çıkana kadar görüşlerini bildirerek oyunun gelişimine katkı sağlamış oldular.

İlginizi çekebilir: GameFi Nedir?

Bir diğer gelişme ise Topluluk Oyun Sistemi’nin geliştirilmesi oldu. Bu sistem sayesinde Eldarune topluluğu birbirleriyle ve platformla etkileşime geçerek ödül kazanma fırsatına erişti. Örneğin sosyal medya üzerinden Eldarune platformu ile etkileşime geçmek çeşitli kripto para ve NFT ödülleriyle ödüllendirilmiş oldu. Böylece platformun “Önce Topluluk” sloganına yakışır bir sistem geliştirildi.

İlginizi çekebilir: Eldarune Lansmanı Yaklaşıyor: Ağustos 2022 Raporu

Platform ayrıca ilk NFT madencilik turunu 1 Eylül 2022’de gerçekleştirdi. “Erken Ejderhanın Hazinesi” olarak isimlendirilen turda 1 karakter NFT’si, 3 eşya NFT’si, 5 de yetenek kitabı NFT’si geliştirildi. Ayrıca 75 otomatik oyun bileti ve 100 dolar değerinde ELDA token’ı da üretilen her hazine için airdrop olarak verildi.

Son olarak Eldarune eylül ayında Twitch’e giriş yaparak oyunu Twitch canlı yayınlarıyla kullanıcılara tanıtmaya başladı. Böylece Eldarune meraklıları oyuna dair son gelişmeleri artık Twitch üzerinden canlı olarak da takip edebiliyor.

Eldarune’a ait tüm sosyal medya kanallarına buradan ulaşabilirsiniz.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için hesabımızı takip edebilirsiniz: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha fazla Altcoin haberi için: Altcoin Haberleri

Daha fazla NFT haberi için: NFT Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version