Muhabbit

Elon Musk Bitcoin’lerini Satmadığını Açıkladı!

Elon Musk Bitcoin’lerini hala saklıyor!

Elon Musk

Milyarder girişimci Elon Musk, şirketi Tesla’nın Bitcoin satın alımından kâr etmesine rağmen, kripto paralarını satmadığını açıkladı.

Musk’ın açıklaması, komedyen Dave Portnoy’un, Tesla CEO’sunun Bitcoin’den ne kadar kâr ettiğini ve kripto para birimini destekleyen beyanları yoluyla para kazandığı iddialarına yanıt olarak geldi.

Portnoy’un iddiasını reddeden Musk, “Tesla Bitcoin portföyünün %10’unu nakit paraya çevirdi” dedi ve ekledi:

Ben Bitcoin’lerimi satmadım!

Bildiğiniz üzere Tesla Inc. 2021’in ilk çeyreğinde Bitcoin hisselerinin bir kısmını satarak 272 milyon $’lık net bir gelir elde etmişti.

Bu yılın Şubat ayında şirket, o zamanki brüt nakit pozisyonunun %7.7’si değerinde olan 1.5 milyar $’lık Bitcoin alımını açıkladıktan sonra ciddi bir boğa koşusuna ön ayak oldu.

Aynı ay içinde Tesla, arabaları için BTC ödemelerini kabul ettiğini duyurdu ve buradan elde edilen parayı nakite dönüştürmek yerine Bitcoin olarak saklayacağını da açıklamıştı.

Elon Musk, kişisel olarak ne kadar Bitcoin sahibi olduğunu açıklamaktan genellikle kaçınıyor, ancak son tweetine göre Musk, BTC’lerini satmak istemiyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version