Muhabbit

Elon Musk Olmadan Dogecoin Direnci Aşamıyor Mu?

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Dogecoin’i inceliyoruz. DOGE grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

dogecoin fiyat analizi 4

Herkese iyi akşamlar, bu yazımda Dogecoin fiyat grafiğindeki son durumu inceleyeceğim. Elon Musk bir süredir Dogecoin hakkında tweet atmıyor. Haliyle Dogecoin’de görmeye alıştığımız ani hareketler artık biraz azalmış durumda. Aslında bu analistler için olumlu bir gelişme. Çünkü artık fiyat hareketleri daha öngörülebilir oluyor.

DOGE Fiyat 4 Ekim 2022

İki gün önce Dogecoin fiyat 0,06 dolar seviyesinin altına sarkmıştı. Ancak buradaki destek bölgesinden tepki alarak yükselmeye başladı ve 0,066 dolar seviyesine kadar ulaştı. Yazıyı hazırladığım sırada 0,064 dolar bölgesinden işlem görüyor.

DOGE Grafik 4 Ekim 2022

Dogecoin DOGE fiyat grafiği 04.10.2022. 12 Saatlik grafik, veriler FTX borsasına aittir.

FTX borsasında işlem gören Dogecoin süresiz kontratına ait fiyat verileri. Grafik 12 saatlik zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

DOGE Analiz 4 Ekim 2022

Grafikteki yeşil bölgeler farklı zaman dilimlerine ait destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Bir de grafikteki kırmızı yatay çizgi kısa vadedeki bir direnci göstermektedir. Yaklaşık 20 gün önce de bir Dogecoin fiyat analizi yazısı hazırlamıştım. O zamanlarda da fiyat bu bölgeyi test etmekteydi. O yazıdan beri fiyat burayı yeniden test etse de henüz kırabilmiş değil. Baktığımızda son 1 ay içerisinde fiyat 4 kere test etmiş durumda. Bunların sonuncusu da bugün gerçekleşti zaten. Ancak fiyat henüz bu seviyenin üzerinde tutunamıyor. Bu seviyenin üzerine çıksa da hareketler hep mum fitili olarak kalıyor. Fiyatın kısa sürede bu kadar test edip kıramaması burayı bizim için önemli bir hale getiriyor. Açıkçası test sayısının artmasıyla birlikte bu direncin yakın bir zamanda kırılacağını düşünüyorum. Bu direnci kırılması da fiyatı kısa vadede oldukça rahatlatır ve üst dirence çıkması bir hayli kolaylaşacağını düşünüyorum.

Daha fazla Dogecoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

TradingView hesabımıza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde DOGE/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version