Muhabbit

Twitter ve eToro Ortaklığı, Twitter’da Finansal Hizmetler Sunulmasını Sağlayacak!

Twitter, kullanıcılara eToro üzerinden hisse senedi ve diğer varlıkları alıp satma seçeneği sunmaya başlıyor.

Twitter, sosyal bir uygulama olmanın da ötesine geçerek finansal hizmetler sunan bir uygulama olma yolunda ilerliyor.

Bu kapsamda, kısa süre önce yapılan bir açıklamada Twitter, eToro ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Açıklanan bu ortaklık ile birlikte, kullanıcılarının hisse senetlerine, kripto para birimlerine ve diğer finansal varlıklara erişmesine imkan tanınmış olacak.

Bugünden (13 Nisan 2023) itibaren kullanıma sunulacak olan yeni bir özellik ile Twitter kullanıcıları, eToro üzerinden kripto para ve hisse senetleri işlemleri yapabilecekler. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan eToro sözcüsü yeni özelliğin kullanımının oldukça basit olacağını belirtti. Bunun yanında kısa süre içinde, Twitter üzerinden daha fazla enstrümanın ve varlık sınıfının kullanıma sunulacağını da dile getirdi.

eToro’nun CEO’su Yoni Assia ise gün geçtikçe daha fazla kullanıcının Twitter’da etkileşim kurduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi:  

“Şirketlerin mali analizlerine ve dünyada olup bitenlere dair çok kaliteli, gerçek zamanlı içerik var. Bu ortaklığın, yeni kitlelere ulaşmamızı, Twitter ve eToro markalarıyla daha iyi bağlantı kurmamızı sağlayacağına inanıyoruz.”

eToro Nedir?

İsrail merkezli olarak 2007 yılında faaliyete başlayan eToro, kullanıcıların hisse senetleri, kripto para birimleri ve endeks fonları alıp satmasına olanak tanıyan bir aracı kurum olarak çalışıyor. Şirketin, Avrupa, Asya ve Amerika Birleşik Devletleri’nde 32 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı olduğu belirtiliyor.

Twitter’ı satın alma aşaması ve satın alma sonrası oldukça fazla gündem yaratan Elon Musk, görünen o ki bazı dengeleri değiştirmeye devam edecek. Attığı her adımda gündem olmayı başaran Musk, yeni girişimi ile birlikte, sosyal medya ve finans sistemini bir araya getirmeyi hedefliyor.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version